Hej juli!

Lidt forsinket, men sådan kan det jo gå, når månedskiftet sker, mens man befinder sig på Roskilde Festival, kommer her mine intentioner for juli måned. Selvom jeg ikke har ferie lige foreløbig, satser jeg på at gøre juli så herlig som muligt ved at lave en masse skønne sommerting!

Læs tidligere månedsintentioner HER.

I juli vil jeg

  • Stoppe med at stresse over antallet af indlæg, jeg får udgivet her på domænet. Som jeg skrev HER, så kan jeg ikke nå det hele og jeg vil hellere udgive få gode indlæg end mange mindre gode.
  • Besøge Dyrehaven, gå en lang tur og spise medbragt mad på et tæppe.
  • Acceptere at min sommerferie allerede er ovre, at jeg ikke skal ud og rejse foreløbig og at jeg skal arbejde hele juli (og august). Heldigvis kan hverdagen også være rar, men det niver alligevel lidt, når alle sociale medier flyder over med feriebilleder og kollegaerne tager på sommerferie på skift.
  • Lave en masse snobrød over bål i svigers store have.
  • Se København fra vandkanten ved at tage en tur med kanalrundfartsbådene.
  • Lære at lave is uden ismaskine og dele de forhåbentlig gode resultater med jer.
  • Give mig tid til at nyde solen og sommeren og hverdagsforkæle mig selv med en middag udendørs i solskin, en vaffelis efter aftensmaden og litervis af koldskål med kammerjunker og friske sommerbær.
  • Spise et lækkert sted, når mandens fødselsdag skal fejres. Har I nogle idéer til hvor?
  • Gøre mig umage med at huske solcremen – hver dag!

Har du nogle intentioner eller skønner planer for juli måned, så er du hjerteligt velkommen til at dele dem med mig i kommentarfeltet.