Lakserilette - laksesalat med syltede agurker og kapers

I går holdt vi min kærestes fødselsdag og planen var egentlig , at vi skulle have været på en hyggelig familiepicnic i Dyrehaven, men grundet vejret blev hyggen rykket hjem i vores lille lejlighed i stedet. Vi havde forberedt en masse små retter, som man med lethed kunne have spist med fingrene siddende på et tæppe i det fri og en af disse retter var en kold omgang lakserilette, som bare smagte helt fantastisk. Lakserilette er super nemt at lave og retten passede helt perfekt ind som en del af det større frokostbord.

Læs også: Tunsalat med avocado

Lakserilette - laksesalat med syltede agurker og kapers

Lakserilette

300 gram tilberedt laksefilet
200 gram røget laks
75 gram syltede agurker
3 tsk. kapers
2 spsk. creme fraiche (gerne 38 %)
2 spsk. mayonnaise
1 håndfuld hakket dild
Salt og friskkværnet peber

Riv de tilberedte laksefileter fra hinanden med to gafler. Skær den røgede laks ud i tern og bland med laksefileterne. Hak de syltede agurker og kapers fint og bland med fisken. Rør creme fraiche, mayonnaise og hakket dild i og smag til med salt og peber. Lakeriletten har godt af at stå og trække lidt i køleskabet inden servering og kan med fordel laves dagen før.

Lakserilette - laksesalat med syltede agurker og kapers

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med