Lakserilette - laksesalat med syltede agurker og kapers

I går holdt vi min kærestes fødselsdag og planen var egentlig , at vi skulle have været på en hyggelig familiepicnic i Dyrehaven, men grundet vejret blev hyggen rykket hjem i vores lille lejlighed i stedet. Vi havde forberedt en masse små retter, som man med lethed kunne have spist med fingrene siddende på et tæppe i det fri og en af disse retter var en kold omgang lakserilette, som bare smagte helt fantastisk. Lakserilette er super nemt at lave og retten passede helt perfekt ind som en del af det større frokostbord.

Læs også: Tunsalat med avocado

Lakserilette - laksesalat med syltede agurker og kapers

Lakserilette

300 gram tilberedt laksefilet
200 gram røget laks
75 gram syltede agurker
3 tsk. kapers
2 spsk. creme fraiche (gerne 38 %)
2 spsk. mayonnaise
1 håndfuld hakket dild
Salt og friskkværnet peber

Riv de tilberedte laksefileter fra hinanden med to gafler. Skær den røgede laks ud i tern og bland med laksefileterne. Hak de syltede agurker og kapers fint og bland med fisken. Rør creme fraiche, mayonnaise og hakket dild i og smag til med salt og peber. Lakeriletten har godt af at stå og trække lidt i køleskabet inden servering og kan med fordel laves dagen før.

Lakserilette - laksesalat med syltede agurker og kapers

  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag
  • Weekend! Og M har srget for lidt sdt til eftermiddagshyggen