Kartoffelsalat med blomkål og urter

Sommeren er kommet og nu skal der grilles! Må jeg foreslå, at I servere denne sommerlige kartoffelsalat med blomkål og urter næste gang i tænder op? Den er super nem og smager helt fantastisk. Kog kartoflerne i god tid, så de kan nå at køle ordenligt af og når først det er ordnet, så tager salaten altså under 10 minutter at bikse sammen!

Læs også: Den klassiske broccolisalat

Kartoffelsalat med blomkål og urter

Kartoffelsalat med blomkål og urter

500 gram nye kartofler
200 gram blomkål (cirka 1/2 hoved)
100 gram friskbælgede ærter (evt. frosne)
1 dl purløg, hakket
1 dl dild, hakket
4 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. honning
Salt og friskkværnet peber

Kom kartoflerne i letsaltet kogende vand og kog dem 10-15 minutter til de er møre. Hæld vandet fra og lad dem køle af før du skær dem i mundrette stykker. Skær blomkålen i små buketter og bland med ærter, purløg, dild og kartofler. Bland olivenolie, æbleeddike, honning og salt og peber og vend blandingen i salaten.

Kartoffelsalat med blomkål og urter

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag