Kartoffelsalat med blomkål og urter

Sommeren er kommet og nu skal der grilles! Må jeg foreslå, at I servere denne sommerlige kartoffelsalat med blomkål og urter næste gang i tænder op? Den er super nem og smager helt fantastisk. Kog kartoflerne i god tid, så de kan nå at køle ordenligt af og når først det er ordnet, så tager salaten altså under 10 minutter at bikse sammen!

Læs også: Den klassiske broccolisalat

Kartoffelsalat med blomkål og urter

Kartoffelsalat med blomkål og urter

500 gram nye kartofler
200 gram blomkål (cirka 1/2 hoved)
100 gram friskbælgede ærter (evt. frosne)
1 dl purløg, hakket
1 dl dild, hakket
4 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. honning
Salt og friskkværnet peber

Kom kartoflerne i letsaltet kogende vand og kog dem 10-15 minutter til de er møre. Hæld vandet fra og lad dem køle af før du skær dem i mundrette stykker. Skær blomkålen i små buketter og bland med ærter, purløg, dild og kartofler. Bland olivenolie, æbleeddike, honning og salt og peber og vend blandingen i salaten.

Kartoffelsalat med blomkål og urter

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip