Kokosgrød - havregrød

Kokosgrød – havregrød med smag af kokos

Havregrød på ni måder

Havregrød er ikke bare havregrød og det behøver bestemt heller ikke at være kedeligt. I dette indlæg finder du ni forskellige, men virkelig lækre, opskrifter på dejlig varm grød. Jeg ved ikke hvad det er, men min morgen bliver altid bare en tand bedre, når jeg starter med at spise en rygende varm og flot pyntet skål med grød!

Der er kokosgrøden, som er en grød lavet på kokosmælk fremfor komælk og så er der også tilføjet lidt kokosmel. Det er en sød grød, der smager godt med lidt bittert og surt på toppen, som for eksempel hindbær og chokolade. Topper du den med mango, bliver det i stedet til denne tropiske grød.

En anden grød, der også indeholder en smule kokosmel er denne med kokos og dadler. Dadlerne søder dejligt og giver også grøden lidt bid. Tørret frugt er generelt et hit i havregrød og det kan udover dadler også værre abrikoser og rosiner, som er tilfældet i denne morgengrød med tørret frugt.

Æblekagegrøden er en af mine personlige favoritter. Det er en grød, der smager af kage og er fyldt med æbler = æblekagegrød. Du kan også tilføje lidt kakao til din grød og få en skøn chokoladegrød. Topper du i stedet grøden med chokolade og tilføjer lidt chiafrø, så kommer der denne dejlige grød ud af det.

Havregrød kan også bages. Så bliver det lidt som en kage og tager man et stykke og hælder iskold mælk over, ja så bliver det altså ikke bedre. Prøv for eksempel denne bagte havregrød med hindbær og rabarber eller denne med blommer og mandler.

Læs også: Amerikanske pandekager

Tropisk havregrød med kokos og mango

Tropisk havregrød med kokos og mango

Havregrød med kokos og dadler

Havregrød med kokos og dadler

Havregrød med tørret frugt

Havregrød med tørret frugt

Æblekagegrød  - havregrød

Æblekagegrød

Chokoladegrød  - havregrød

Chokoladegrød

Havregrød med chiafrø og chokolade

Havregrød med chiafrø og chokolade

Bagt grød med hindbær og rabarber

Bagt grød med hindbær og rabarber

Bagt grød med blommer og mandler

Bagt grød med blommer og mandler

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username