Fersken caprese salat

Denne fersken caprese salat er en variation af den klassiske tomat caprese, som vi alle kender (og elsker) – I ved, den med tomat, mozzarella, basilikum og af og til finthakket løg? Ud over at skifte tomaterne ud med fersken, så har jeg også puttet lidt lufttørret skinke i og det gør, at denne salat både kan bruges som tilbehør, en let frokost eller som en skøn forret.

Læs også: Salat med avocado, løg og tomat

Fersken caprese salat

Fersken caprese salat

2 ferskner
1 pose frisk mozzarella
2-3 skiver lufttørret skinke
10 blade frisk basilikum
1/2 dl balsamico
Salt og peber

Start med at reducere balsamicoen. Hæld den op i en lille pande og lad den simre i 10 minutters tid, så den får en karamelagtig konsistens. Lad den reducerede balsamico køle af. OBS: Hver opmærksom på, at den tykner endnu mere, når den nedkøles, så den skal altså være lidt flydende, når man slukker for blusset.

Skær fersken og mozzarella i skiver og skær den lufttørrede skinke i mindre skiver. Læg nu på skift fersken, mozzarella, lufttørret skinke og basilikum på et fad og slut af med at hælde den reducerede balsamico over. Drys med salt og peber og servér.

Fersken caprese salat

  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele