Grøn pastasalat med asparges

Halløj derude. Jeg startede lørdagen med at iføre mig mine løbetights på vrangen for derefter at løbe en lille rolig løbetur på meget tom og sulten mave. På vejen løb jeg forbi en bager, der selvfølgelig skiltede med rundstykker til en flad 5’er og den fristelse kunne jeg altså ikke modstå. Resultatet blev, at jeg måtte løbe den sidste km med en bagerpose i hånden – ha – sikke et syn! Det var godt, at det stadigvæk var så tidligt, at jeg næsten ingen mennesker mødte. Nu er morgenbrødet spist og jeg er på anden kop kaffe – med sødmælk i dagens anledning. Kæresten er sendt af sted på en praktisk opgave og jeg burde faktisk være ditto praktisk herhjemme, men jeg tænkte, at jeg lige ville nå at dele denne opskrift på en skøn pastasalat med asparges inden dagen for alvor tager fat. Salten er god til både frokost, aften og picnic, og jeg er sikker på, at den blive et sandt sommerhit herhjemme. Hav en fantastisk lørdag!

Læs også: Pastasalat med chorizo og skøn italiensk dressing

Grøn pastasalat med asparges

Grøn pastasalat med asparges
4 personer

350 gram tørret fuldkornspasta
250 gram asparges
200 gram pillede edamamebønner fra frost
2 gavmilde spsk. grøn pesto (købt eller hjemmelavet)
125 gram frisk mozzarella

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken. Knæk enderne af aspargesene og skær dem i mindre stykker. 2-3 minutter før pastaen er færdigkogt, kommes asparges og edamamebønner ned i gryden til pastaen og koger med de sidste minutter. Når pastaen er færdig, hældes vandet fra, pestoen røres i og der toppes med frisk mozzarella. Pastasalaten kan både spises lun eller kold.

Grøn pastasalat med asparges

 

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige