Omelet med tomat og basilikum

En opskrift på en omelet med tomat og basilikum er ikke ligefrem nytænkende og revolutionerende, men nærmere en form for klassiker. Det er den omelet-version, jeg oftest laver, da jeg er helt vild med kombinationen af tomat og basilikum, den er nem og hurtig at lave og består kun af ting, jeg næsten altid har i mit køleskab og derfor skal den selvfølgelig have en plads her på domænet.

Læs også: Omelet med rucola og avocado

Omelet med tomat og basilikum

Omelet med tomat og basilikum
1 person

2 æg
2 tomater
10-15 blade basilikum
Salt og Peber
Kokosolie eller andet til stegning

Pisk æggene med salt og peber og steg omeletten i en smule kokosolie på panden. Skær tomaterne i tern og hak basilikummen. Når æggemassen er stivnet, fordeles fyldet over halvdelen af omeletten og den anden side foldes over. Servér straks.

Omelet med tomat og basilikum

  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon
  • Denne uge har for mit vedkommende vret lidt for travl
  • Er du til gammeldags fastelavnsboller eller til vandbakkelser med fyld?
  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i