Omelet med tomat og basilikum

En opskrift på en omelet med tomat og basilikum er ikke ligefrem nytænkende og revolutionerende, men nærmere en form for klassiker. Det er den omelet-version, jeg oftest laver, da jeg er helt vild med kombinationen af tomat og basilikum, den er nem og hurtig at lave og består kun af ting, jeg næsten altid har i mit køleskab og derfor skal den selvfølgelig have en plads her på domænet.

Læs også: Omelet med rucola og avocado

Omelet med tomat og basilikum

Omelet med tomat og basilikum
1 person

2 æg
2 tomater
10-15 blade basilikum
Salt og Peber
Kokosolie eller andet til stegning

Pisk æggene med salt og peber og steg omeletten i en smule kokosolie på panden. Skær tomaterne i tern og hak basilikummen. Når æggemassen er stivnet, fordeles fyldet over halvdelen af omeletten og den anden side foldes over. Servér straks.

Omelet med tomat og basilikum

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller