En opskrift på en omelet med tomat og basilikum er ikke ligefrem nytænkende og revolutionerende, men nærmere en form for klassiker. Det er den omelet-version, jeg oftest laver, da jeg er helt vild med kombinationen af tomat og basilikum, den er nem og hurtig at lave og består kun af ting, jeg næsten altid har i mit køleskab og derfor skal den selvfølgelig have en plads her på domænet.
Læs også: Omelet med rucola og avocado
Omelet med tomat og basilikum
1 person
2 æg
2 tomater
10-15 blade basilikum
Salt og Peber
Kokosolie eller andet til stegning
Pisk æggene med salt og peber og steg omeletten i en smule kokosolie på panden. Skær tomaterne i tern og hak basilikummen. Når æggemassen er stivnet, fordeles fyldet over halvdelen af omeletten og den anden side foldes over. Servér straks.
Instagram og Facebook
Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.
Det er en pandekage, kan godt være den smager af æg, men det der er ikke en omelet
Jeg synes, at det er mere en omelet end en pandekage 🙂