Omelet med tomat og basilikum

En opskrift på en omelet med tomat og basilikum er ikke ligefrem nytænkende og revolutionerende, men nærmere en form for klassiker. Det er den omelet-version, jeg oftest laver, da jeg er helt vild med kombinationen af tomat og basilikum, den er nem og hurtig at lave og består kun af ting, jeg næsten altid har i mit køleskab og derfor skal den selvfølgelig have en plads her på domænet.

Læs også: Omelet med rucola og avocado

Omelet med tomat og basilikum

Omelet med tomat og basilikum
1 person

2 æg
2 tomater
10-15 blade basilikum
Salt og Peber
Kokosolie eller andet til stegning

Pisk æggene med salt og peber og steg omeletten i en smule kokosolie på panden. Skær tomaterne i tern og hak basilikummen. Når æggemassen er stivnet, fordeles fyldet over halvdelen af omeletten og den anden side foldes over. Servér straks.

Omelet med tomat og basilikum

  • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
  • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
  • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
  • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
  • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
  • I morgen er det fredag og s er der kun
  • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt    burger
  • Biksemad  Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen