Omelet med tomat og basilikum

En opskrift på en omelet med tomat og basilikum er ikke ligefrem nytænkende og revolutionerende, men nærmere en form for klassiker. Det er den omelet-version, jeg oftest laver, da jeg er helt vild med kombinationen af tomat og basilikum, den er nem og hurtig at lave og består kun af ting, jeg næsten altid har i mit køleskab og derfor skal den selvfølgelig have en plads her på domænet.

Læs også: Omelet med rucola og avocado

Omelet med tomat og basilikum

Omelet med tomat og basilikum
1 person

2 æg
2 tomater
10-15 blade basilikum
Salt og Peber
Kokosolie eller andet til stegning

Pisk æggene med salt og peber og steg omeletten i en smule kokosolie på panden. Skær tomaterne i tern og hak basilikummen. Når æggemassen er stivnet, fordeles fyldet over halvdelen af omeletten og den anden side foldes over. Servér straks.

Omelet med tomat og basilikum

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag