I øjeblikket er jeg inde i en periode, hvor den ene dag bare tager den anden. Jeg føler ikke, at jeg har travlt og jeg synes ikke rigtig, at jeg når noget. Dagene går bare. Jeg laver ikke rigtig mad, så bloggen her er gået lidt i stå. Jeg løber lidt, men ikke nok, går på arbejde, kommer hjem, flader ud, går i seng. Af og til bruger jeg mine aftener på noget hyggeligt og anderledes, som fx i går, da jeg var til en middag i Folkets Madhus arrangeret af Taverna, eller forleden, da jeg hyggede med en veninde, men for det meste er mine dage ens og hverdagsagtige. Kedeligt, tja, men jeg nyder det faktisk. Jeg er på otte timer om dagen. Jeg render til møder, sætter mig ind i nye ting, prøver at løse problemer og ikke to arbejdsdage er ens. Når jeg kommer hjem er jeg træt, fyldt med indtryk og trænger til ro. Måske er det derfor, at jeg nyder mine kedelige aftener og sætter pris på, at mine morgener er skræmmende ens.

Jeg har det godt og alt er fint lige indtil den dumme stemme i mit hoved begynder at råbe. Hvorfor gør du ikke rent? Hvorfor har du ikke lavet mad? Hvorfor har du ikke blogget i flere dage? Hvorfor laver du ikke mad, så du kan blogge? Hvorfor løber du ikke? Hvorfor spiser du slik på en tirsdag? Har du ikke noget bedre at tage dig til end at se fire afsnit af Orange Is The New Black, falde i søvn på sofaen og glemme at spise aftensmad? Hvorfor aflyser du nu yoga igen? Hvorfor laver du ikke noget spændende? Helt ærligt! Tag dig sammen og få dig et liv!

Kender I den stemme? Den er pisse irriterende og jeg gør virkelig mit bedste for at ignorere den. Faktisk er jeg efterhånden blevet ret god til det! Jeg tror nemlig på, at det er vigtigt, at man nyder sin hverdag uanset hvor forudsigelig og leverpostejs-agtig den er, for det er trods alt hverdage der er flest af. Sjove weekender er bonus, men det vigtigste er, at hverdagen er rar! Vi kan jo ikke alle løbe rundt og ligne de vildste overskudsmennesker hver dag, vel?

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username