Hej juni!

Så blev det juni og ifølge kalenderen betyder det, at det nu er SOMMER. Det kan jeg ret godt lide. I år har jeg ingen månedslang sommerferie, spændende rejseplaner eller store begivenheder i sigte, men jeg er sikker på, at sommeren nok skal blive god og lang alligevel. Juni ser allerede nu ud til at blive en rar en af slagsen, og nedenfor kan du se hvad jeg har af intentioner og planer for denne måned.

Læs tidligere månedsintentioner HER.

I juni vil jeg

  • Stoppe med at være i tvivl og i stedet beslutte mig for om jeg skal på Roskilde Festival i år eller ej. I skrivnede stund hælder det mest mod nej på grund af denne afsløring i forgårs, men lad os nu se.
  • Starte med at modtage ugentlige programmer fra Michael igen. I marts skrev jeg lidt om, at jeg havde valgt at stoppe hos Michael, men nu er jeg altså kommet krybende tilbage. Det der med at løbe som jeg har haft lyst til, har egentlig været fint nok, men min form er kun blevet dårligere og så er jeg altså typen, der har brug for lidt struktur. Da jeg skrev til Michael og spurgte, om der var mulighed for, at jeg kunne komme tilbage på Team Guldbamse, svarede han, at det gode ved Team Guldbamse er, at man altid kan komme tilbage og at jeg selvfølgelig var mere end velkommen. Tak!
  • Besøge Distortion og måske drikke en lille øl eller to i det forhåbentlige gode vejr.
  • Acceptere at jeg nok ikke skal på sommerferie udenlands i år. Nogle vil måske mene, at jeg har rejst rigeligt for en stund, men jeg kan nu godt mærke udlængslen…
  • Lave en kage, som jeg skal have med på kanotur. Tænker, at det måske skal være noget med rabarber og marcipan eller måske en omgang hindbærsnitter, men nu må vi se hvad det bliver til. Hvis du lige nu sidder med en god idé til en lækker kage, der er til at transportere, så del den endelig med mig!
  • Se hvordan det egentlig kommer til at gå på førnævnte kanotur. Jeg er jo ikke det store udendørs/friluftsmenneske og sidst jeg var på kanotur var i ottende klasse og jeg husker det som en ret forfærdelig oplevelse. Denne gang er det heldigvis med garvede og søde kanofolk, så mon ikke jeg overlever? Måske det endda blive både hyggeligt og sjovt! Ha.
  • Lære at lave lækker vegetarisk mad. Jeg er stille og roligt begyndt at spise mindre og mindre kød af den simple årsag, at lysten til at spise det ikke rigtig har været til stede de sidste par måneder. Jeg bliver aldrig vegetar, veganer eller andet, men hvor gad jeg altså godt kunne lave fantastisk vegetarisk mad!
  • Give mig selv lov til at møde lidt senere, lave lækker morgenmad og have en langsom morgen mindst én gang i løbet af juni måned.
  • Spise en masse lækker mad til en sommer-festmiddag på Taverna Pop Up Restaurant i Folkets Madhus, som jeg har været så heldig at vinde en billet til via Cathrines blog.
  • Gøre lidt ekstra ud af hverdagen. Det er ikke meget der skal til for at få den lidt trivielle hverdag til at blive lidt mere spændende, så i juni måned vil jeg prøve at gøre lidt ekstra ud af alle de små ting!

Har du nogle intentioner eller skønner planer for juni måned, så er du hjerteligt velkommen til at dele dem med mig i kommentarfeltet.