Nu er det sådan, at jeg nok ikke er det, man kan kalde et naturmenneske. Min kæreste derimod er vild med udeliv, så da der på hans side af familien blev arrangeret en pinsekanotur med overnatning i telt, så skulle vi selvfølgelig med. Turen startede lørdag omkring middag. Solen skinnede, det var vindstille og dejlig varmt. Nogen blev sendt ud for at sætte telte op og stille biler ved overnatningsstedet og nogen, jeg selv inklusiv, tog imellemtiden den hårde kano-vagt-tjans ved isætningsstedet. Da holdet igen var samlet, blev der spist frokost og så hoppede vi ellers ombord. Vi var fjorten mennesker og syv kanoer og det  er utroligt hvor lang tid det egentlig tog, før vi alle var på vandet og klar til afgang. Ha. Vi padlede lidt, måske 30 minutter med strømmen, naturligvis, og så var det tid til kaffe/kage. Vi gik i land, fandt tæpperne, kaffen og kagen frem, men glæden var kort. Vi havde selvfølgelig sat os på en komark, og der gik ikke lang tid før køerne kom og gloede. Jeg er virkelig ikke god til dyr, og slet ikke kæmpe køer, så jeg fik travlt med at komme afsted og heldigvis fulgte resten trop. Vi padlede en times tid mere og så var vi ved overnatningsstedet. Øl blev knappet op, et bål blev tændt og senere blev der også åbnet vin, grillet og sunget. Det var super hyggeligt og klokken blev tæt på midnat før vi hoppede i soveposerne.

Da vi vågnede søndag morgen, regnede det. Det regnede rigtig meget! Vi søgte ly i et par sheltere, spiste morgenmad og drak spandevis af kaffe. Planen om at padle kano blev afblæst og vi pakkede sammen og kørte alle hjem til min kærestes forældre, hvor vi så kunne spise frokost i tørvejr i deres varme stue. Det var selvfølgelig ærgerligt, at turen skulle stoppe før tid, men jeg var egentlig ret godt tilfreds med ikke at skulle padle kano i øspøsende regnvejr. Ved eftermiddagstid kørte vi hjem og hold da fast hvor var både min kæreste og jeg ualmindelig trætte. Vi brugte resten af dagen på at se film, spise take-away og gå en lille aftentur, hvilket har resulteret i, at jeg nu sidder her mandag morgen med et vådt telt, der er pakket ned i to affaldssække, en taske med tøj, der stinker af bålrøg og en kæreste, der tog afsted tidligt i morges. Jamen, den fikser jeg da så bare lige… Typisk!

Men altså, summa summarum er, at sol er dejligt, regn er trist, kano er fint, tørt og opslået telt er rart, vådt og sammenpakket telt er træls og bål er hyggeligt indtil dagen derpå og lugten har sat sig i alt. Jeg ville med glæde tage hele turen en gang til!

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username