Hummus

Da jeg kom hjem fra arbejde i går, var mit overskud minus hundrede, og jeg gik direkte ind i seng og sov en halv times tid. Da jeg vågnede var jeg lidt ør og lå længe og diskuterede med mig selv om, hvorvidt jeg skulle hoppe afsted på dagens løbetur eller ej. Jeg hældte mest mod nej, men af uvisse årsager kom jeg alligevel i løbetøjet og ud af døren. Vejret var gråt, blæsende og det dryppede lidt, og jeg var overbevidst om, at der pludselig ville komme en kæmpe skylle. Den kom også, men først idet jeg rundede mit hushjørne og dagens 6 km var løbet. Succes! Mit underskud var vendt til overskud og det, at kæresten så også næsten stod klar med aftensmaden, da jeg kom op i lejligheden, gjorde kun det hele meget bedre. Jeg havde cravet hummus hele dagen, så trods den lækre mad, der allerede var på menuen, besluttede jeg mig for at blende en hurtig hummus, som jeg kunne spise til. Jeg har talt om at dele min opskrift på hummus med jer flere gange, men det er aldrig rigtig sket – før nu! Hjemmelavet hummus passer til det meste, er super nemt at lave, smager helt fantastisk og herunder får I langt om længe den opskrift, jeg altid bruger.

Læs også: Rørt feta

Hummus

Hummus

1 dåse kikærter
Saft fra 1⁄2 citron
1 spsk. tahin
½ dl olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk. spidskommen
Salt
1⁄2-1 dl vand

Dræn og skyl kikærterne og kom dem i en foodprocessor/blender sammen med tahin, olivenolie, hvidløg og spidskommen. Blend til en lind puré og tilsæt gradvist vand, indtil du opnår den ønskede konsistens. Smag den hjemmelavede hummus til med spidskommen, citronsaft og salt.

Hummus

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige