Hummus

Da jeg kom hjem fra arbejde i går, var mit overskud minus hundrede, og jeg gik direkte ind i seng og sov en halv times tid. Da jeg vågnede var jeg lidt ør og lå længe og diskuterede med mig selv om, hvorvidt jeg skulle hoppe afsted på dagens løbetur eller ej. Jeg hældte mest mod nej, men af uvisse årsager kom jeg alligevel i løbetøjet og ud af døren. Vejret var gråt, blæsende og det dryppede lidt, og jeg var overbevidst om, at der pludselig ville komme en kæmpe skylle. Den kom også, men først idet jeg rundede mit hushjørne og dagens 6 km var løbet. Succes! Mit underskud var vendt til overskud og det, at kæresten så også næsten stod klar med aftensmaden, da jeg kom op i lejligheden, gjorde kun det hele meget bedre. Jeg havde cravet hummus hele dagen, så trods den lækre mad, der allerede var på menuen, besluttede jeg mig for at blende en hurtig hummus, som jeg kunne spise til. Jeg har talt om at dele min opskrift på hummus med jer flere gange, men det er aldrig rigtig sket – før nu! Hjemmelavet hummus passer til det meste, er super nemt at lave, smager helt fantastisk og herunder får I langt om længe den opskrift, jeg altid bruger.

Læs også: Rørt feta

Hummus

Hummus

1 dåse kikærter
Saft fra 1⁄2 citron
1 spsk. tahin
½ dl olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk. spidskommen
Salt
1⁄2-1 dl vand

Dræn og skyl kikærterne og kom dem i en foodprocessor/blender sammen med tahin, olivenolie, hvidløg og spidskommen. Blend til en lind puré og tilsæt gradvist vand, indtil du opnår den ønskede konsistens. Smag den hjemmelavede hummus til med spidskommen, citronsaft og salt.

Hummus

  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip
  • rets frste produktion af bleskiver er i gang jul bleskiverhellip