Fyldte bagte søde kartofler

Jeg har længe kigget langt efter og ønsket at lave fyldte bagte søde kartofler, men først forleden hoppede jeg ud i projektet. Jeg var alene hjemme og havde ikke lige lyst til at handle ind, så jeg var jo tvunget til at bruge hvad jeg nu havde. Køleskabet gemte på et par søde kartofler, en rest spinat og smule revet ost og sammen med en rynket tomat og en lidt for moden avocado, fik jeg på en eller anden måde fremtryllet en ret, der smagte over alt forventning. De fyldte bagte søde kartofler falder rigtig fint ind i kategorien “comfort food”, da de både varmer, er snaskede, er nemme at lave og kan spises med ske. Jeg er vild med det og jeg er slet ikke færdig med at eksperimentere med forskellige former for fyld og kombinationer!

Læs også: Karry med sød kartoffel og kikærter

Fyldte bagte søde kartofler

Fyldte bagte søde kartofler

2 små søde kartofler
1 håndfuld frisk spinat
1 tomat
Frisk koriander
Lidt revet ost
Kokosolie til stegning

Avocadodressing
1 moden avocado
1 spsk. æbleddike
1 spsk. honning
1 spsk. citronsaft
1 fed hvidløg
1 håndfuld koriander
½ dl vand eller mere
Salt og peber

Vask de søde kartofler grundigt og bag dem ved 200 grader i 45-60 minutter alt efter størrelse. De skal være helt bløde. Sauter spinaten på en pande i lidt kokosolie, skær tomaten i tern og blend alle ingredienserne til avocadodressingen sammen i en minihakker. Når de søde kartofler er bagt færdig, skæres en lomme i kartoflerne. Fyld de søde kartofler med revet ost, spinat og tomat og top med avocadodressingen og lidt frisk koriander.

Tip! Tomatsaucen fra denne opskrift gør det helt sikkert også fantastisk som fyld i et par bagte søde kartofler.

Fyldte bagte søde kartofler

  • Tiden skal udnyttes nr baby sover I gr blev det
  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og