Lidt forsinket kommer her de 10 opskrifter, der toppede listerne i årets tre forårsmåneder.

Læs også: Vinterhits – 10 opskrifter, der hittede denne vinter

10. pladsen går til denne skønne opskrift på kylling i kokoskarry. Denne opskrift er også en favorit herhjemme fordi den både smager godt og er lynhurtig at lave.

På 9. pladsen ligger denne jordbærkompot, som faktisk altid er at finde på bloggens hitlister. Den holder bare og kan bruges på både grød, madder og kager.

Denne dejlige madtærte med hakket oksekød og feta har indtaget 8. pladsen og det forstår jeg virkelig godt. Den lidt utraditionelle bund gør bare den tærte helt fantastisk.

7. pladsen går til en omgang nemme fladbrød med græsk marineret kylling, tomatsalsa og tzatziki. Det er en opskrift, der ikke tager lang tid at lave, men hvor resultatet alligevel er fyldt med smag.

På 6. pladsen ligger min bedste pizzabund. Det er den opskrift, jeg altid selv bruger, når jeg skal lave hjemmelavet pizza og den har aldrig skuffet.

Endnu en gryderet med kylling er at finde på denne liste, da denne opskrift på kylling i peanut butter sauce har indtaget 5. pladsen.

Generelt er hurtige og nemme hverdagsretter utrolig populære og på 4. pladsen ligger endnu en. One pot pasta med spinat, champignon og mascapone – en nem hverdagsret, der er klar på 30 minutter.

Så er vi nået til top 3! På 3. pladsen ligger sørmer endnu en dejlig og nem pastaret, nemlig denne opskrift på bagt pasta med kylling og bacon.

Det er ikke mange søde sager, der har fundet vej til denne top 10, men denne nemme chokoladekage har været så populær, at den er røget helt op på en flot andenplads!

Oooooog på 1. pladsen finder vi den ret, der siden den kom på bloggen for snart to år siden har storhittet. Hverdagskylling med pesto, tomat og mozzarella! Hver eneste måned i hvert eneste år har den ligget på 1. pladsen. Har du prøvet den endnu?

  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon
  • Denne uge har for mit vedkommende vret lidt for travl
  • Er du til gammeldags fastelavnsboller eller til vandbakkelser med fyld?
  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i