Lidt forsinket kommer her de 10 opskrifter, der toppede listerne i årets tre forårsmåneder.

Læs også: Vinterhits – 10 opskrifter, der hittede denne vinter

10. pladsen går til denne skønne opskrift på kylling i kokoskarry. Denne opskrift er også en favorit herhjemme fordi den både smager godt og er lynhurtig at lave.

På 9. pladsen ligger denne jordbærkompot, som faktisk altid er at finde på bloggens hitlister. Den holder bare og kan bruges på både grød, madder og kager.

Denne dejlige madtærte med hakket oksekød og feta har indtaget 8. pladsen og det forstår jeg virkelig godt. Den lidt utraditionelle bund gør bare den tærte helt fantastisk.

7. pladsen går til en omgang nemme fladbrød med græsk marineret kylling, tomatsalsa og tzatziki. Det er en opskrift, der ikke tager lang tid at lave, men hvor resultatet alligevel er fyldt med smag.

På 6. pladsen ligger min bedste pizzabund. Det er den opskrift, jeg altid selv bruger, når jeg skal lave hjemmelavet pizza og den har aldrig skuffet.

Endnu en gryderet med kylling er at finde på denne liste, da denne opskrift på kylling i peanut butter sauce har indtaget 5. pladsen.

Generelt er hurtige og nemme hverdagsretter utrolig populære og på 4. pladsen ligger endnu en. One pot pasta med spinat, champignon og mascapone – en nem hverdagsret, der er klar på 30 minutter.

Så er vi nået til top 3! På 3. pladsen ligger sørmer endnu en dejlig og nem pastaret, nemlig denne opskrift på bagt pasta med kylling og bacon.

Det er ikke mange søde sager, der har fundet vej til denne top 10, men denne nemme chokoladekage har været så populær, at den er røget helt op på en flot andenplads!

Oooooog på 1. pladsen finder vi den ret, der siden den kom på bloggen for snart to år siden har storhittet. Hverdagskylling med pesto, tomat og mozzarella! Hver eneste måned i hvert eneste år har den ligget på 1. pladsen. Har du prøvet den endnu?

  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele