Jeg sidder i skrivende stund i vores kolonihavehus på Roskilde Festival og fryser en smule. Det blæser som bare pokker, men med et tæppe, fem lag tøj, dejlige mennesker og en lille øllebajer, så går det hele alligevel. Jeg keder mig ikke, men tid er der nok af, så jeg har været en tur i bloggens arkiv og set lidt på, hvad jeg lavede i juni måned sidste år.

Jeg lavede fx den skønneste rabarbermarmelade med rabarber fra min mors have.

Jeg forsøgte mig med bagt pasta for første gang og det har været en favorit lige siden! Har du ikke prøvet bagt pasta endnu, så prøv denne med laks, spinat og blomkåls-mornaysauce eller denne med kylling og bacon.

Jeg løb mit første marathon!

Jeg brugte noget af førnævnte rabarbermarmelade til at lave de dejligste, sommerligste rabarbersnitter.

Jeg eksperimenterede lidt i det veganske køkken og det kom der denne karry med sød kartoffel og kikærter.

Min søster blev student og måneden sluttede med, at jeg ligesom i år, pakkede tasken og tog på Roskilde Festival.

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller