Jeg sidder i skrivende stund i vores kolonihavehus på Roskilde Festival og fryser en smule. Det blæser som bare pokker, men med et tæppe, fem lag tøj, dejlige mennesker og en lille øllebajer, så går det hele alligevel. Jeg keder mig ikke, men tid er der nok af, så jeg har været en tur i bloggens arkiv og set lidt på, hvad jeg lavede i juni måned sidste år.

Jeg lavede fx den skønneste rabarbermarmelade med rabarber fra min mors have.

Jeg forsøgte mig med bagt pasta for første gang og det har været en favorit lige siden! Har du ikke prøvet bagt pasta endnu, så prøv denne med laks, spinat og blomkåls-mornaysauce eller denne med kylling og bacon.

Jeg løb mit første marathon!

Jeg brugte noget af førnævnte rabarbermarmelade til at lave de dejligste, sommerligste rabarbersnitter.

Jeg eksperimenterede lidt i det veganske køkken og det kom der denne karry med sød kartoffel og kikærter.

Min søster blev student og måneden sluttede med, at jeg ligesom i år, pakkede tasken og tog på Roskilde Festival.

  • Chicken Tikka Masala er en super nem hverdagsret Det eneste
  • Denne ret har lige ramt bloggen Kylling i fldesauce med
  • Madplanen for nste uge har ramt bloggen Disse kyllingefrikadeller med
  • I dag er det den store pandekagedag Skal du bage
  • S er madplanen for nste uge klar p bloggen Planen
  • En mttende salat somdenne med sd kartoffel granatble og quinoa
  • S ligger der en madplan for nste uge klar til
  • Reklame  sushistopfrederiksberg forklede min veninde og jeg med vildt