Tzatziki

Tzatziki kan få alting til at smage bedre. Alt kan dyppes i den cremede agurkedip og den er også skøn i burgere og lignende (se bare HER). I dag vil jeg dele min super simple og nemme opskrift på skøn tzatziki. Husk, at den kun bliver bedre af at blive lavet dagen før, så gør endelig det, hvis du har mulighed for det.

Læs også: Nemme fladbrød med græsk marineret kylling, tomatsalsa og tzatziki

Tzatziki

Tzatziki
2 personer

1 agurk
200 gram græsk yoghurt
1 fed presset hvidløg
Salt og peber

Halver agurken og skrab kernerne ud. Riv agurken groft på et rivejern og pres vandet ud af de revne agurker med hænderne. Bland agurk med græsk yoghurt og hvidløg og smag til med salt og peber.

Tzatziki

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr