Tzatziki

Tzatziki kan få alting til at smage bedre. Alt kan dyppes i den cremede agurkedip og den er også skøn i burgere og lignende (se bare HER). I dag vil jeg dele min super simple og nemme opskrift på skøn tzatziki. Husk, at den kun bliver bedre af at blive lavet dagen før, så gør endelig det, hvis du har mulighed for det.

Læs også: Nemme fladbrød med græsk marineret kylling, tomatsalsa og tzatziki

Tzatziki

Tzatziki
2 personer

1 agurk
200 gram græsk yoghurt
1 fed presset hvidløg
Salt og peber

Halver agurken og skrab kernerne ud. Riv agurken groft på et rivejern og pres vandet ud af de revne agurker med hænderne. Bland agurk med græsk yoghurt og hvidløg og smag til med salt og peber.

Tzatziki


Vil du have mine opskrifter direkte i din indbakke? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud en gang om ugen. Du kan tilmelde dig lynhurtigt lige her.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip