Tzatziki

Tzatziki kan få alting til at smage bedre. Alt kan dyppes i den cremede agurkedip og den er også skøn i burgere og lignende (se bare HER). I dag vil jeg dele min super simple og nemme opskrift på skøn tzatziki. Husk, at den kun bliver bedre af at blive lavet dagen før, så gør endelig det, hvis du har mulighed for det.

Læs også: Nemme fladbrød med græsk marineret kylling, tomatsalsa og tzatziki

Tzatziki

Tzatziki
2 personer

1 agurk
200 gram græsk yoghurt
1 fed presset hvidløg
Salt og peber

Halver agurken og skrab kernerne ud. Riv agurken groft på et rivejern og pres vandet ud af de revne agurker med hænderne. Bland agurk med græsk yoghurt og hvidløg og smag til med salt og peber.

Tzatziki


Vil du have mine opskrifter direkte i din indbakke? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud en gang om ugen. Du kan tilmelde dig lynhurtigt lige her.

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller