Sesamkartofler

Hold nu op, hvor var vejret bare for lækkert i går! Krydser fingre for, at det bliver mindst lige så godt i weekenden, når jeg faktisk har tid til at nyde det sådan rigtig. Som jeg har nævnt før, så prøver vi at grille så meget som muligt, når vejret er til det og det betyder, at tilbehøret enten skal kunne grilles eller være meget nemt. Hvem gider at stå inde i køkkenet og snitte, hakke og tilberede, når solen skinner? Disse sesamkartofler tager ingen tid at forberede og så skal de ellers bare stå og passe sig selv i ovnen i en times tid. Super nemt, men super lækkert. Jeg spiste kartoflerne til en omgang grillede spareribs sammen med denne farverige forårskålssalat og en klassisk coleslaw.

Læs også: Krydrede stegte kartofler

Sesamkartofler

Sesamkartofler
Tilbehør til 2-3 personer

400 gram små kartofler
½- 1 dl olivenolie
2 spsk. soja (eller tamari)
2 spsk. sesamfrø
Friskkværnet peber

Skyl kartoflerne grundigt, skær dem ud i kvarte og læg dem i et ovnfast fad. Hæld olien og sojaen over kartoflerne og drys med sesamfrø. Krydr med peber og vend det hele godt rundt. Steg kartoflerne i ovnen ved 200 ˚C i 45-60 minutter til de er møre. Vend rundt i dem af og til.

Sesamkartofler

  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt