Sesamkartofler

Hold nu op, hvor var vejret bare for lækkert i går! Krydser fingre for, at det bliver mindst lige så godt i weekenden, når jeg faktisk har tid til at nyde det sådan rigtig. Som jeg har nævnt før, så prøver vi at grille så meget som muligt, når vejret er til det og det betyder, at tilbehøret enten skal kunne grilles eller være meget nemt. Hvem gider at stå inde i køkkenet og snitte, hakke og tilberede, når solen skinner? Disse sesamkartofler tager ingen tid at forberede og så skal de ellers bare stå og passe sig selv i ovnen i en times tid. Super nemt, men super lækkert. Jeg spiste kartoflerne til en omgang grillede spareribs sammen med denne farverige forårskålssalat og en klassisk coleslaw.

Læs også: Krydrede stegte kartofler

Sesamkartofler

Sesamkartofler
Tilbehør til 2-3 personer

400 gram små kartofler
½- 1 dl olivenolie
2 spsk. soja (eller tamari)
2 spsk. sesamfrø
Friskkværnet peber

Skyl kartoflerne grundigt, skær dem ud i kvarte og læg dem i et ovnfast fad. Hæld olien og sojaen over kartoflerne og drys med sesamfrø. Krydr med peber og vend det hele godt rundt. Steg kartoflerne i ovnen ved 200 ˚C i 45-60 minutter til de er møre. Vend rundt i dem af og til.

Sesamkartofler

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr