Sesamkartofler

Hold nu op, hvor var vejret bare for lækkert i går! Krydser fingre for, at det bliver mindst lige så godt i weekenden, når jeg faktisk har tid til at nyde det sådan rigtig. Som jeg har nævnt før, så prøver vi at grille så meget som muligt, når vejret er til det og det betyder, at tilbehøret enten skal kunne grilles eller være meget nemt. Hvem gider at stå inde i køkkenet og snitte, hakke og tilberede, når solen skinner? Disse sesamkartofler tager ingen tid at forberede og så skal de ellers bare stå og passe sig selv i ovnen i en times tid. Super nemt, men super lækkert. Jeg spiste kartoflerne til en omgang grillede spareribs sammen med denne farverige forårskålssalat og en klassisk coleslaw.

Læs også: Krydrede stegte kartofler

Sesamkartofler

Sesamkartofler
Tilbehør til 2-3 personer

400 gram små kartofler
½- 1 dl olivenolie
2 spsk. soja (eller tamari)
2 spsk. sesamfrø
Friskkværnet peber

Skyl kartoflerne grundigt, skær dem ud i kvarte og læg dem i et ovnfast fad. Hæld olien og sojaen over kartoflerne og drys med sesamfrø. Krydr med peber og vend det hele godt rundt. Steg kartoflerne i ovnen ved 200 ˚C i 45-60 minutter til de er møre. Vend rundt i dem af og til.

Sesamkartofler


Vil du have mine opskrifter direkte i din indbakke? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud en gang om ugen. Du kan tilmelde dig lynhurtigt lige her.

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller