Røget laks med avocado og grape

Morgenmad eller forret med røget laks, avocado og grape

Cirka en sådan lille anretning serverede jeg som forret, da jeg holdt min fødselsdag i lørdags. Det var en super nem og meget let lille forret, og jeg er simpelthen helt vild med kombinationen af avocado, laks og grape! Anretningen bestående af røget laks med avocado og grape kan også sagtens spises til morgenmad, hvis man blot sørger for at supplere med noget lidt mere mættende. Det kunne enten være en skive ristet rugbrød, et stykke knækbrød eller måske en grøn smoothie. Fx så min morgenmad i går morges ud som på billedet herunder. Jeg lavede en grøn smoothie af 8 kugler frisk spinat, 1/2 kiwi, lidt grapesaft, vaniljepulver og to store spsk. skyr som jeg drak til og så var jeg godt mæt helt til frokost.

Læs også: Greenie grundopskrift – sådan laver du den den perfekte grønne smoothie

Røget laks med avocado og grape

Find den nemme opskrift på røget laks med avocado og grape HER:

Røget laks med avocado og grape

1 person
Ingredienser
 • 50 gram røget laks
 • 1/2 moden avocado
 • 1/2 grapefrugt
 • 1/4 rødløg
 • Frisk persille hakket
 • Blåbær
 • Sesamfrø
 • Peber
Fremgangsmåde
 • Skær skrællen af grapen og skær fileterne ud.
 • Skær avocadoen i både og hak rødløget fint.
 • Anret den røgede laks på en tallerken sammen med grape og avocado.
 • Drys med rødløg, persille, blåbær, sesamfrø og friskkværnet peber.
Røget laks med avocado og grape

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username