I morgen skal der løbes marathon i Københavns gader. I år stiller jeg ikke til start, men det gjorde jeg sidste år og jeg har stadigvæk mareridt om den dag. Jeg husker det som var det i går! Jeg husker nervøsiteten, spændingen, solskinnet, varmen og stemningen før start. Jeg husker hvordan jeg var flyvende de første 20 km, hvordan drømmen pludselig krakelerede og hvordan jeg til sidst måtte give op og lade mig udgå efter 28,3 km. Jeg husker hvor knust jeg var og hvor meget jeg græd. Dagen efter skrev jeg dette indlæg, som jeg kaldte “en brast marathondrøm” og her et år efter, kan jeg stadigvæk mærke tårerne presse sig på, når jeg læser det. Det var virkelig en drøm, der brast, da jeg udgik af Copenhagen Marathon 2016.

Præcis tre uger efter Copenhagen Marathon 2016 løb jeg Storebælt Naturmarathon. Jeg gennemførte løbet med overskud hele vejen og det var en kæmpe personlig sejr, som jeg stadigvæk er vanvittig stolt af. Du kan læse min beretning om løbet HER. Det er en løbeberetning, der viser, at det handler om at tro på sig selv og at man aldrig må give op!

Held og lykke til alle jer, der skal løbe Copenhagen Marathon 2017 i morgen! Jeg har lovet mig selv at gennemføre det løb en dag, men af god grunde bliver det altså ikke i år. En rejse på 3,5 måned har ødelagt min form fuldstændig, men jeg er fast besluttet på, at jeg skal have trænet mig op til at kunne løbe langt igen. Måske jeg stiller til start til Copenhagen Marathon 2018  – hvem ved?

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username