I morgen skal der løbes marathon i Københavns gader. I år stiller jeg ikke til start, men det gjorde jeg sidste år og jeg har stadigvæk mareridt om den dag. Jeg husker det som var det i går! Jeg husker nervøsiteten, spændingen, solskinnet, varmen og stemningen før start. Jeg husker hvordan jeg var flyvende de første 20 km, hvordan drømmen pludselig krakelerede og hvordan jeg til sidst måtte give op og lade mig udgå efter 28,3 km. Jeg husker hvor knust jeg var og hvor meget jeg græd. Dagen efter skrev jeg dette indlæg, som jeg kaldte “en brast marathondrøm” og her et år efter, kan jeg stadigvæk mærke tårerne presse sig på, når jeg læser det. Det var virkelig en drøm, der brast, da jeg udgik af Copenhagen Marathon 2016.

Præcis tre uger efter Copenhagen Marathon 2016 løb jeg Storebælt Naturmarathon. Jeg gennemførte løbet med overskud hele vejen og det var en kæmpe personlig sejr, som jeg stadigvæk er vanvittig stolt af. Du kan læse min beretning om løbet HER. Det er en løbeberetning, der viser, at det handler om at tro på sig selv og at man aldrig må give op!

Held og lykke til alle jer, der skal løbe Copenhagen Marathon 2017 i morgen! Jeg har lovet mig selv at gennemføre det løb en dag, men af god grunde bliver det altså ikke i år. En rejse på 3,5 måned har ødelagt min form fuldstændig, men jeg er fast besluttet på, at jeg skal have trænet mig op til at kunne løbe langt igen. Måske jeg stiller til start til Copenhagen Marathon 2018  – hvem ved?

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr