Kaldeneren siger den 1. maj og det betyder, at det er tid til en ny omgang månedsintentioner.

I maj vil jeg

  • Stoppe med at sidde med benene over kors. Jeg ved jo godt, at det er skidt for både blodomløb, ryg og baller, men det er simpelthen en så integreret vane, at jeg konstant skal tænke over det. I maj måned vil jeg gøre en ekstra indsats for at komme denne dårlige vane til livs.
  • Starte med at arbejde. Ja, jeg har simpelthen fået et job og jeg har en super god mavefornemmelse omkring det.
  • Besøge Westmarket på Vesterbro. Taget i betragtning af, at jeg har haft planer om at kigge forbi siden det åbnede i januar og at det næsten ligger i min baghave, så er det nok ved at være på tide.
  • Acceptere at driverlivet er forbi og at det for alvor er blevet tid til at komme igang med voksenlivet. Jeg vil nu også mene, at jeg er mere end parat til lige præcis dette!
  • Lave en masse mad med rabarber. Denne bagte grød med hindbær og rabarber har jeg efterhånden haft lyst til i en måneds tid, så den står øverst på to-do listen. Disse rabarbermuffins har jeg også planer om at lave og i samme omgang forkæle opskriften med et par spritnye billeder. Der er selvfølgelig også denne lækre rabarbermarmelade, som jeg kan bruge på pandekager, grød og yoghurt eller i disse fine rabarbersnitter. Nøj, hvor jeg glæder mig!
  • Se og heppe på alle de seje løbere, der skal løbe Copenhagen Marathon!
  • Lære hvordan jeg får det hele til at hænge sammen med både nyt fuldtidsjob, bloggen her og en løbeglæde, der endelig er kommet frem fra sit skjul. Det bliver spændende, men jeg er sikker på, at det nok skal lykkedes.
  • Give mig selv og min kæreste et årskort til Tivoli, så vi kan komme ind og høre lidt fredagsmusik et par gange i løbet af sommeren.
  • Spise frokost på Kødbyens Mad og Marked.
  • Gøre en ekstra indsats for at komme ugentligt i YO Studios. Som jeg skrev på sidste måneds liste, så elsker jeg stemningen, instruktørerne og følelsen både under og efter en god yoga- eller barre-klasse og alligevel lykkedes det mig kun at komme afsted en sølle gang i sidste måned. Jeg skal simpelthen afsted mindst én gang om ugen her i maj måned!

Har du nogle intentioner eller skønner planer for maj måned, så er du hjerteligt velkommen til at dele dem med mig i kommentarfeltet!