En masse guldbamser, der ikke skulle løbe marathon. I stedet heppede vi til den helt store guldmedalje med både konfettirør, røg, fløjter og opmuntrende tilråb. 

Den hurtigste Goldbear Runner!

“Goldbear”!

En skøn, hurtig, nærende og vegetarisk aftensmad efter en dejlig yogatime. Det der yoga gør altså bare noget godt ved mig og min krop.

Snobrød og bålhygge hos svigerfamilien lørdag aften. Jeg elsker snobrød! 

Den skønneste udsigt på de tidlige morgenture i Valbyparken.

Sidste uge var en dejlig, dejlig uge. Det var ugen hvor sommeren for alvor ramte lille Danmark og især i weekenden har jeg virkelig fået nydt det skønne vejr. For første gang i år spiste jeg min aftensmad udenfor, jeg løb i bare ben og arme og jeg lavede snobrød. Fredag aften var jeg på West Market med en veninde for at spise hvorefter vi gik en tur i Frederiksberg Have – uden jakker på vel at mærke – og klokken var på daværende tidspunkt over 21. Det kan man da kalde sommer! Jeg krydser virkelig fingre for, at vejret holder til næste weekend, hvor det endnu engang er en dejlig forlænget en af slagsen. Selvom sidste uge var fyldt med rare ting, så var ugens højdepunkt helt sikkert Copenhagen Marathon i går. Jeg var på heppeholdet og det var simpelthen en fest. Næste år håber jeg dog på at være blandt dem der stiller til start – jeg SKAL simpelthen have gennemført det pokkers løb! Ha.

Hav en skøn uge!

  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele
  • Er jeg den eneste der synes at ggekage er strkt