I lørdags spiste jeg en snasket porchetta sandwich i solskin på Kødbyens Mad og Marked. Det er altså et super hyggeligt koncept og jeg gad godt spise frokost der meget oftere. Sandwischen smagte skønt, men colaen fra Red Bull smagte slet ikke spor godt. Fy føj.

Jeg kom torsdag eftermiddag hjem til en kasse fra et PR-bureau foran døren indeholdende alt man skulle bruge til snaskede sesam teriyaki spareribs og det skulle jeg selvfølgelig prøve. Marinaden er fra Kikkoman og den smagte super godt, men er dog fyld med sukker. Jeg har sat mig for at eksperimentere med at lave en teriyaki marinade uden sukker, så stay tuned… 😉


Hvis du har været på Roskilde Festival, så kender du helt sikkert til Dream City. Sidste år byggede min camp og jeg et kolonihavehus og vi var så heldige, at vi fik lov til at lade det stå. I år skal det så lige shines lidt op, så det kan blive klart til endnu en Roskilde Festival og i fredags var vi derfor ude og bygge, rode, grille og hygge. Min deltagelse på årets festival er stadigvæk tvivlsom, men mon ikke, at jeg ender med at købe en billet til trods for, at jeg sidste år svor, at det var mit sidste år?

Jeg har selvfølgelig også brugt forrige uge på at spise hveder med tandsmør til den helt store guldmedalje. Hvorfor er det lige, at vi kun spiser hveder én gang om året? 

Forrige uge var min anden uge som fuldtidsarbejdende og jeg kan godt mærke, at jeg lige skal vænne mig til, at størstedelen af mine dage går med at være på arbejde. Efter 5 år som studerende, 3,5 måneds rejse og 3 måneder som jobsøgende har det godt nok været noget af en omvæltning. Jeg har været helt bombet og meget træt, når jeg er kommet hjem om eftermiddagen, men tænker, at det nok er meget normalt med alle de nye indtryk. Derfor er disse hverdagsglimt nok mere weekendglimt, da det ikke er det store jeg får oplevet på hverdage efter fyraften. Den forlængede weekend faldt i virkelig god jord hos mig og har været fyldt med ovenstående krydret med en masse tid til afslapning, sol, løb og huslige pligter. Jeg har for alvor fået løbeglæden tilbage, selvom jeg har meget svært ved at affinde mig med, at jeg ikke engang kan løbe 5 km i streg. Hallo altså, sidste år kunne jeg løbe 42,2 km i streg!? Men mon ikke det kommer, hvis jeg for alvor får sat lidt struktur på og kommer afsted jævnligt? Det håber jeg! Jeg håber også, at I havde en dejlig uge og at I fik nydt den forlængede weekend og det dejlige vejr.

Mandagshilsner fra Nadia