Græsk couscoussalat

Denne skønne couscoussalat spiste jeg som tilbehør til min aftensmad forleden. Fra første mundfuld blev mine tanker ledt mod varmere himmelstrøg og skønne ferieminder fra de somre, jeg har tilbragt på forskellige græske øer, dukkede op. I år har jeg i skrivende stund ingen sommerrejser på tapetet, så i stedet er det min plan at spise mig igennem sommeren og grille så meget som muligt. En græsk couscoussalat som denne vil helt sikkert gøre det fantastisk som tilhør til grillmad en lun sommeraften, så mon ikke jeg får den lavet et par gange eller ti i løbet af sommeren?

Læs også: Blomkålscouscous med citrondressing

Græsk couscoussalat

Græsk couscoussalat
2 personer

1 dl couscous
½ agurk
1-2 tomater
½ rødløg
10 kalamata oliven
75 gram feta
½ dl hakket persille

Citronvinaigrette
1 spsk. citronsaft
1/2 spsk. hvidvinseddike
1/2 tsk. honning
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

Kog 1 dl couscous efter anvisningen på pakken og lad den efterfølgende køle af. Skær agurk, tomat og rødløg i fine tern og snit oliven i skiver. Bland med den afkølede, kogte couscous. Bland alle ingredienserne til dressingen og vend den i salaten. Top med smuldret feta og friskhakket persille.

Græsk couscoussalat

  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt