Hvad jeg lavede i maj sidste år, spørg du? Tjo, jeg løb blandt andet Cop Run og det fik mig til at skrive dette indlæg om ikke at føle sig god nok, men selvfølgelig være det. Jeg synes selv, at det er et indlæg fyldt med gode pointer og det er et indlæg, som jeg selv læser af og til, når jeg lige har brug for en lille opsang. Jeg fortalte også lidt om hvorfor jeg var startet med at løbe og om hvor meget jeg havde forbedret mig på to år.

Jeg udgav en opskrift på en skøn, skøn Nutella chiagrød og sørmer også en opskrift på en chiagrød med hindbær og lakrids. Jeg kan afsløre, at begge opskrifter er blevet lavet en del gange siden.

I maj sidste år var det, som jeg husker det, en del varmere end det har været i år. Som det fremgår af både denne og denne omgang hverdagsglimt, så spiste jeg både is og løb rundt i shorts og bare arme. Jeg spiste sushi og drak hvidvin udendørs, jeg kunne ligge på græsset og sole mig efter en løbetur og vi kunne spise aftensmad på altanen. Helt ærlig, maj 2017. Hvor bliver varmen af i år?

Jeg talte også lidt om den bloggerkrise, som jeg på daværende tidspunkt befandt mig i. Jeg havde svært ved at skrible ting ned og jeg lavede stort set ikke mad. Derudover stressede jeg forfærdeligt meget over det marathon, som jeg skulle løbe og det er lige præcis det, som jeg for altid vil huske maj 2016 for. I maj 2016 skete der nemlig det, at jeg smeltede til Copenhagen Marathon. Pyha, hvor kan jeg stadigvæk mærke følelsen i alle dele af min krop. Av.

Så ja, bortset fra marathon-fiaskoen, så var maj 2016 egentlig en fin en og 2017-versionen har indtil nu været mindst lige så skøn! Har du nogle fine minder fra maj måned sidste år?