OP: Jeg har købt de fineste nye tallerkener og de blev indviet med pandekager og rabarberkompot.
LÆNGERE OP: Jeg er super glad for mit nye arbejde.
NED: Jeg er knap så glad for, at jeg ikke længere har uendeligt med tid og overskud til at eksperimentere i mit lille køkken. Jeg kan mærke, at jeg lige skal lære at prioritere, så jeg kan nå alt det, som jeg allerhelst vil.
OP: Jeg har fået lov til at bruge kærestens bil til at kører til og fra arbejde hver dag.
NED: Jeg fik et stenslag i forruden den første dag.
OP: Mens jeg vaskede op i går aftes, blev der kun spillet god musik i radioen.
NED: 
Opvasken i går aftes var kæmpe stor og jeg skulle tage den helt alene.
OP: Jeg blev kontaktet af en virksomhed, der synes, at jeg tager flotte billeder. De ville gerne have mig til at teste og fotografere deres opskrifter og billederne skulle de så bruge på deres hjemmeside.
MEGET LANGT NED: Det eneste virksomheden ville “betale” for ovennævnte ydelse var at “tagge” mig på billederne, når de slog dem op på Instagram… Er jeg den eneste, der tænker, at det er hvad man kalder for underbetaling?
OP: Jeg var til yoga i mandags og jeg synes faktisk, at jeg er begyndt at blive en smule bedre til det. Ikke at jeg er blevet super flexi og sådan, men jeg forstår faktisk hvad underviseren siger og jeg kan følge nogenlunde med i flowet. Succes!