Den klassiske broccolisalat

Den klassiske broccolisalat kan altså bare et eller andet og er altid en sikker vinder. Jeg ved ikke, om det er baconen, den cremede dressing eller dét, at salaten kun bliver bedre af at blive lavet dagen før, der gør, at det er blevet en klassiker i mange hjem, men det er vel også underordnet. Herhjemme går den ihvertfald altid rent ind og især her om sommeren, hvor resten af måltidet oftest bliver tilberedt på grillen, er det en salat, der ofte er at finde på vores middagsbord.

Læs også: Broccolicouscous med friskbælgede ærter

Den klassiske broccolisalat

Den klassiske broccolisalat
2-3 personer

100 gram bacon i små tern
200 gram broccoli i små buketter
½ finthakket rødløg
2 spsk. ristede solsikkekerner
2 spsk. rosiner

Dressing
100 gram creme fraiche
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. balsamicoeddike
½ tsk. citronsaft
½ tsk. sukker (kan undlades)

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Steg baconen sprød på en pande og lad den køle af. Bland broccolibuketter* med rødløg, solsikkekerner, rosiner og bacon i en skål. Vend dressingen i og lad salaten stå koldt i mindst 1 time før servering.

* Du kan evt. koge broccolibukketerne i letsalatet vand i et par minutter. Lad dem køle godt af inden du blander dem i salaten.

Den klassiske broccolisalat

  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag