Den klassiske broccolisalat

Den klassiske broccolisalat kan altså bare et eller andet og er altid en sikker vinder. Jeg ved ikke, om det er baconen, den cremede dressing eller dét, at salaten kun bliver bedre af at blive lavet dagen før, der gør, at det er blevet en klassiker i mange hjem, men det er vel også underordnet. Herhjemme går den ihvertfald altid rent ind og især her om sommeren, hvor resten af måltidet oftest bliver tilberedt på grillen, er det en salat, der ofte er at finde på vores middagsbord.

Læs også: Broccolisalat med bacon, rosiner og cheddar

Den klassiske broccolisalat

Den klassiske broccolisalat
2-3 personer

100 gram bacon i små tern
200 gram broccoli i små buketter
½ finthakket rødløg
2 spsk. ristede solsikkekerner
2 spsk. rosiner

Dressing
100 gram creme fraiche
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. balsamicoeddike
½ tsk. citronsaft
½ tsk. sukker (kan undlades)

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Steg baconen sprød på en pande og lad den køle af. Bland broccolibuketter* med rødløg, solsikkekerner, rosiner og bacon i en skål. Vend dressingen i og lad salaten stå koldt i mindst 1 time før servering.

* Du kan evt. koge broccolibukketerne i letsalatet vand i et par minutter. Lad dem køle godt af inden du blander dem i salaten.

Den klassiske broccolisalat

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip