Crispy kokos kylling

Har I set, at de første danske jordbær har ramt butikkerne? Så må det da snart være sommer! Ikke? Jeg fatter ikke, at jeg her i start maj stadigvæk render rundt i min vinterjakke og fryser. Nu hvor solen ikke vil skinne, vinden ikke vil forsvinde og temperaturen ikke vil stige, så propper jeg bare min tallerken med sommer i stedet. Forleden lavede jeg denne skønne omgang crispy kokos kylling, som jeg spiste med en super sommerlig jordbærsalat. Crispy kokos kylling er kyllingestykker vendt i mandler, æg og kokos, som bliver stegt på panden til de er helt gyldne og sprøde. Det smager simpelthen så lækkert!

Læs også: Kylling i kokoskarry

Crispy kokos kylling

Crispy kokos kylling
2 personer

2 kyllingebryster
1 sammenpisket æg krydret med salt og peber
50-75 gram mandler blendet til groft mel
1-2 dl kokosmel
Kokosolie til stegning

Skær kyllingebrysterne i strimler på den lange led. Vend strimlerne i mandelmelet, derefter i det sammenpiskede æg og til sidst i kokosmelet. Steg de panerede kyllingestykker på panden i rigeligt kokosolie til de er gyldne og sprøde.

Jeg spiste denne skønne jordbærsalat med jordbær-vinaigrette til og den syrlige, sommerlige dressing passede bare helt perfekt til den lidt søde kylling.

Crispy kokos kylling


Vil du have mine opskrifter direkte i din indbakke? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud en gang om ugen. Du kan tilmelde dig lynhurtigt lige her.

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige