Crispy kokos kylling

Har I set, at de første danske jordbær har ramt butikkerne? Så må det da snart være sommer! Ikke? Jeg fatter ikke, at jeg her i start maj stadigvæk render rundt i min vinterjakke og fryser. Nu hvor solen ikke vil skinne, vinden ikke vil forsvinde og temperaturen ikke vil stige, så propper jeg bare min tallerken med sommer i stedet. Forleden lavede jeg denne skønne omgang crispy kokos kylling, som jeg spiste med en super sommerlig jordbærsalat. Crispy kokos kylling er kyllingestykker vendt i mandler, æg og kokos, som bliver stegt på panden til de er helt gyldne og sprøde. Det smager simpelthen så lækkert!

Læs også: Kylling i kokoskarry

Crispy kokos kylling

Crispy kokos kylling
2 personer

2 kyllingebryster
1 sammenpisket æg krydret med salt og peber
50-75 gram mandler blendet til groft mel
1-2 dl kokosmel
Kokosolie til stegning

Skær kyllingebrysterne i strimler på den lange led. Vend strimlerne i mandelmelet, derefter i det sammenpiskede æg og til sidst i kokosmelet. Steg de panerede kyllingestykker på panden i rigeligt kokosolie til de er gyldne og sprøde.

Jeg spiste denne skønne jordbærsalat med jordbær-vinaigrette til og den syrlige, sommerlige dressing passede bare helt perfekt til den lidt søde kylling.

Crispy kokos kylling


Vil du have mine opskrifter direkte i din indbakke? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud en gang om ugen. Du kan tilmelde dig lynhurtigt lige her.

  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip
  • rets frste produktion af bleskiver er i gang jul bleskiverhellip