Crispy kokos kylling

Har I set, at de første danske jordbær har ramt butikkerne? Så må det da snart være sommer! Ikke? Jeg fatter ikke, at jeg her i start maj stadigvæk render rundt i min vinterjakke og fryser. Nu hvor solen ikke vil skinne, vinden ikke vil forsvinde og temperaturen ikke vil stige, så propper jeg bare min tallerken med sommer i stedet. Forleden lavede jeg denne skønne omgang crispy kokos kylling, som jeg spiste med en super sommerlig jordbærsalat. Crispy kokos kylling er kyllingestykker vendt i mandler, æg og kokos, som bliver stegt på panden til de er helt gyldne og sprøde. Det smager simpelthen så lækkert!

Læs også: Kylling i kokoskarry

Crispy kokos kylling

Crispy kokos kylling
2 personer

2 kyllingebryster
1 sammenpisket æg krydret med salt og peber
50-75 gram mandler blendet til groft mel
1-2 dl kokosmel
Kokosolie til stegning

Skær kyllingebrysterne i strimler på den lange led. Vend strimlerne i mandelmelet, derefter i det sammenpiskede æg og til sidst i kokosmelet. Steg de panerede kyllingestykker på panden i rigeligt kokosolie til de er gyldne og sprøde.

Jeg spiste denne skønne jordbærsalat med jordbær-vinaigrette til og den syrlige, sommerlige dressing passede bare helt perfekt til den lidt søde kylling.

Crispy kokos kylling

  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere