Bananvafler

Jeg kom forleden i tanke om, at det var alt for lang tid siden, at jeg havde spist vafler, så både i går og i dag startede jeg dagen med disse skønne bananvafler. I går blev de spist som en del af det helt store morgenbord med både boller, røræg, frisk frugt, bær og smoothie, og i dag blev de bare spist for sig selv. I dag er jeg nemlig stået tidligt op fordi jeg skal ind og heppe på alle de seje løbere, som skal løbe Copenhagen Marathon. Jeg løb det selv sidste år (eller forsøgte ihvertfald), men i dag kommer jeg til at stå ved 25 km mærket og heppe det bedste jeg har lært, sammen med en masse andre mennesker fra Team Guldbamse. Jeg er sikker på, at det bliver en kæmpe fest!

Læs også: Kokosvafler (find alle mine vaffelopskrifter HER)

Bananvafler

Bananvafler
4 vafler

3 æg
1 meget moden banan
1 tsk. kardemomme
2 spsk. creme fraiche (skyr eller andet kan også bruges)
1 dl havregryn

Kom alle ingredienserne i en skål og blend dem godt sammen med en stavblender. Smør vaffelpladerne med en smule kokosolie og steg så vaflerne i vaffeljernet.

Bananvafler

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip