Vietnamesisk iskaffe

Der findes ikke noget som en god iskaffe! Førhen var jeg afhængig af den med guldorangeknas fra Baresso (uden flødeskum, men med ekstra krymmel), men så lavede de den om og nu smager den altså bare ikke længere lige så godt. Det gode ved dét er, at jeg nu spare en masse penge, for billig var den iceblend altså ikke. Da vi rejste rundt i Asien og i særdeleshed i Vietnam, drak jeg altid min kaffe på is. Dernede laver de den med kondenseret mælk og det er så gået hen og blevet min nye afhængighed. Det er helt vildt lækkert og super nemt!

Læs også: Smoothie med vandmelon

Vietnamesisk iskaffe

Vietnamesisk iskaffe

3-4 tsk. frysetørret kaffe + 1 ½ dl kogende vand (eller 1 ½ dl stærk varm kaffe)
2-3 spsk. kondenseret mælk
8-10 isterninger

Opløs den kondenserede mælk i kaffen og hæld derefter blandingen i et glas med isterninger. Rør rundt og nyd.

Vietnamesisk iskaffe

  • S har jeg alts skudt koldsklsssonen i gang!  koldskl
  • Fejrer en helt nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave