Vietnamesisk iskaffe

Der findes ikke noget som en god iskaffe! Førhen var jeg afhængig af den med guldorangeknas fra Baresso (uden flødeskum, men med ekstra krymmel), men så lavede de den om og nu smager den altså bare ikke længere lige så godt. Det gode ved dét er, at jeg nu spare en masse penge, for billig var den iceblend altså ikke. Da vi rejste rundt i Asien og i særdeleshed i Vietnam, drak jeg altid min kaffe på is. Dernede laver de den med kondenseret mælk og det er så gået hen og blevet min nye afhængighed. Det er helt vildt lækkert og super nemt!

Læs også: Smoothie med vandmelon

Vietnamesisk iskaffe

Vietnamesisk iskaffe

3-4 tsk. frysetørret kaffe + 1 ½ dl kogende vand (eller 1 ½ dl stærk varm kaffe)
2-3 spsk. kondenseret mælk
8-10 isterninger

Opløs den kondenserede mælk i kaffen og hæld derefter blandingen i et glas med isterninger. Rør rundt og nyd.

Vietnamesisk iskaffe

  • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
  • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
  • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
  • I morgen er det fredag og s er der kun
  • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt    burger
  • Biksemad  Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen
  • B A R S E L ! I dag havde
  • Frste barselsdag har vret well spend Jeg havde en rolig