Der findes ikke noget som en god iskaffe! Førhen var jeg afhængig af den med guldorangeknas fra Baresso (uden flødeskum, men med ekstra krymmel), men så lavede de den om og nu smager den altså bare ikke længere lige så godt. Det gode ved dét er, at jeg nu spare en masse penge, for billig var den iceblend altså ikke. Da vi rejste rundt i Asien og i særdeleshed i Vietnam, drak jeg altid min kaffe på is. Dernede laver de den med kondenseret mælk og det er så gået hen og blevet min nye afhængighed. Det er helt vildt lækkert og super nemt!
Læs også: Smoothie med vandmelon
Vietnamesisk iskaffe
3-4 tsk. frysetørret kaffe + 1 ½ dl kogende vand (eller 1 ½ dl stærk varm kaffe)
2-3 spsk. kondenseret mælk
8-10 isterninger
Opløs den kondenserede mælk i kaffen og hæld derefter blandingen i et glas med isterninger. Rør rundt og nyd.
Instagram og Facebook
Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.