Vietnamesisk iskaffe

Der findes ikke noget som en god iskaffe! Førhen var jeg afhængig af den med guldorangeknas fra Baresso (uden flødeskum, men med ekstra krymmel), men så lavede de den om og nu smager den altså bare ikke længere lige så godt. Det gode ved dét er, at jeg nu spare en masse penge, for billig var den iceblend altså ikke. Da vi rejste rundt i Asien og i særdeleshed i Vietnam, drak jeg altid min kaffe på is. Dernede laver de den med kondenseret mælk og det er så gået hen og blevet min nye afhængighed. Det er helt vildt lækkert og super nemt!

Læs også: Smoothie med vandmelon

Vietnamesisk iskaffe

Vietnamesisk iskaffe

3-4 tsk. frysetørret kaffe + 1 ½ dl kogende vand (eller 1 ½ dl stærk varm kaffe)
2-3 spsk. kondenseret mælk
8-10 isterninger

Opløs den kondenserede mælk i kaffen og hæld derefter blandingen i et glas med isterninger. Rør rundt og nyd.

Vietnamesisk iskaffe


Vil du have mine opskrifter direkte i din indbakke? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud en gang om ugen. Du kan tilmelde dig lynhurtigt lige her.

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller