Vietnamesisk iskaffe

Der findes ikke noget som en god iskaffe! Førhen var jeg afhængig af den med guldorangeknas fra Baresso (uden flødeskum, men med ekstra krymmel), men så lavede de den om og nu smager den altså bare ikke længere lige så godt. Det gode ved dét er, at jeg nu spare en masse penge, for billig var den iceblend altså ikke. Da vi rejste rundt i Asien og i særdeleshed i Vietnam, drak jeg altid min kaffe på is. Dernede laver de den med kondenseret mælk og det er så gået hen og blevet min nye afhængighed. Det er helt vildt lækkert og super nemt!

Læs også: Smoothie med vandmelon

Vietnamesisk iskaffe

Vietnamesisk iskaffe

3-4 tsk. frysetørret kaffe + 1 ½ dl kogende vand (eller 1 ½ dl stærk varm kaffe)
2-3 spsk. kondenseret mælk
8-10 isterninger

Opløs den kondenserede mælk i kaffen og hæld derefter blandingen i et glas med isterninger. Rør rundt og nyd.

Vietnamesisk iskaffe


Vil du have mine opskrifter direkte i din indbakke? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud en gang om ugen. Du kan tilmelde dig lynhurtigt lige her.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip