Syltede rødløg

Syltede rødløg er ikke en ny ting her på bloggen, men opskriften har indtil nu været god gemt i dette indlæg. Forleden, da jeg endnu engang lavede syltede rødløg besluttede jeg mig for, at nu skulle de altså have deres helt eget indlæg. På den måde er opskriften nemmere for jer at finde og nemmere for mig at linke til, så her er den altså (igen).

Læs også: Langtidsbagte cherrytomater med hvidløg og rosmarin

Syltede rødløg

Syltede rødløg

2 rødløg
2 dl eddike
4 tsk. Sukrin (hvidt sukker eller anden sukkererstatning kan også bruges)
1 tsk. peberkorn

Skær rødløgene i tynde skiver. Kog eddiken op med Sukrin og peberkorn og hæld eddiken over rødløgene. Lad rødløgene køle af i køleskab mindst en times tid før servering.

Brug de syltede rødløg…
…som tilbehør til hotdogs.
…på pizza.
…i en falafelsalat
…i burgere eller sliders.
…på smørrebrød.
…i denne skønne quinoasalat med jordbær og syltede rødløg.

Syltede rødløg

  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere