Syltede rødløg

Syltede rødløg er ikke en ny ting her på bloggen, men opskriften har indtil nu været god gemt i dette indlæg. Forleden, da jeg endnu engang lavede syltede rødløg besluttede jeg mig for, at nu skulle de altså have deres helt eget indlæg. På den måde er opskriften nemmere for jer at finde og nemmere for mig at linke til, så her er den altså (igen).

Læs også: Langtidsbagte cherrytomater med hvidløg og rosmarin

Syltede rødløg

Syltede rødløg

2 rødløg
2 dl eddike
4 tsk. Sukrin (hvidt sukker eller anden sukkererstatning kan også bruges)
1 tsk. peberkorn

Skær rødløgene i tynde skiver. Kog eddiken op med Sukrin og peberkorn og hæld eddiken over rødløgene. Lad rødløgene køle af i køleskab mindst en times tid før servering.

Brug de syltede rødløg…
…som tilbehør til hotdogs.
…på pizza.
…i en falafelsalat
…i burgere eller sliders.
…på smørrebrød.
…i denne skønne quinoasalat med jordbær og syltede rødløg.

Syltede rødløg

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken