Syltede rødløg

Syltede rødløg er ikke en ny ting her på bloggen, men opskriften har indtil nu været god gemt i dette indlæg. Forleden, da jeg endnu engang lavede syltede rødløg besluttede jeg mig for, at nu skulle de altså have deres helt eget indlæg. På den måde er opskriften nemmere for jer at finde og nemmere for mig at linke til, så her er den altså (igen).

Læs også: Langtidsbagte cherrytomater med hvidløg og rosmarin

Syltede rødløg

Syltede rødløg

2 rødløg
2 dl eddike
4 tsk. Sukrin (hvidt sukker eller anden sukkererstatning kan også bruges)
1 tsk. peberkorn

Skær rødløgene i tynde skiver. Kog eddiken op med Sukrin og peberkorn og hæld eddiken over rødløgene. Lad rødløgene køle af i køleskab mindst en times tid før servering.

Brug de syltede rødløg…
…som tilbehør til hotdogs.
…på pizza.
…i en falafelsalat
…i burgere eller sliders.
…på smørrebrød.
…i denne skønne quinoasalat med jordbær og syltede rødløg.

Syltede rødløg


Vil du have mine opskrifter direkte i din indbakke? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud en gang om ugen. Du kan tilmelde dig lynhurtigt lige her.

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag