Syltede rødløg

Sådan sylter du dine rødløg

Syltede rødløg er ikke en ny ting her på bloggen, men opskriften har indtil nu været godt gemt i dette indlæg. Forleden, da jeg endnu engang lavede de skønne syltede løg. besluttede jeg mig for, at nu skulle de altså have deres helt eget indlæg. På den måde er opskriften nemmere for jer at finde og nemmere for mig at linke til.

Det er super nemt at lave syltede rødløg. En lage bestående af eddike, vand, sukker, peberkorn og laurbærblade koges op og hældes over fintsnittede rødløgsringe. Derefter skal rødløgene blot trække et par timer i køleskabet og så er de klar til servering. De kan allerede spises efter en times tid, men får de lov til at trække til dagen efter, er de bedst.

Syltede rødløg kan bruges til alverdens ting. Brug dem fx…
…som tilbehør til hotdogs
…på pizza.
…i en falafelsalat
…i burgere eller sliders.
…på smørrebrød.
…i denne skønne quinoasalat med jordbær.
…i denne spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater.

Læs også: Den klassiske broccolisalat

Syltede rødløg

Find den nemme opskrift på syltede rødløg her:

Syltede rødløg

Ingredienser
  • 2-3 rødløg alt efter størrelse
  • 2 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk. peberkorn
  • Et par laurbærblade
Fremgangsmåde
  • Skær rødløgene i tynde skiver og kom dem i et skoldet glas.
  • Kog eddike og vand op med sukker, peberkorn og laurbærblade. Rør rundt til sukkeret er opløst.
  • Hæld lagen over rødløgene og kom låg på glasset.
  • Lad rødløgene trække et par timer i køleskab inden servering.
Syltede rødløg
  • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
  • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
  • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
  • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
  • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
  • I morgen er det fredag og s er der kun
  • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt    burger
  • Biksemad  Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen