Syltede rødløg

Sådan sylter du dine rødløg

Syltede rødløg er ikke en ny ting her på bloggen, men opskriften har indtil nu været godt gemt i dette indlæg. Forleden, da jeg endnu engang lavede de skønne syltede løg. besluttede jeg mig for, at nu skulle de altså have deres helt eget indlæg. På den måde er opskriften nemmere for jer at finde og nemmere for mig at linke til.

Det er super nemt at lave syltede rødløg. En lage bestående af eddike, vand, sukker, peberkorn og laurbærblade koges op og hældes over fintsnittede rødløgsringe. Derefter skal rødløgene blot trække et par timer i køleskabet og så er de klar til servering. De kan allerede spises efter en times tid, men får de lov til at trække til dagen efter, er de bedst.

Syltede rødløg kan bruges til alverdens ting. Brug dem fx…
…som tilbehør til hotdogs
…på pizza.
…i en falafelsalat
…i burgere eller sliders.
…på smørrebrød.
…i denne skønne quinoasalat med jordbær.
…i denne spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater.

Læs også: Den klassiske broccolisalat

Syltede rødløg

Find den nemme opskrift på syltede rødløg her:

Syltede rødløg

Ingredienser
  • 2-3 rødløg alt efter størrelse
  • 2 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk. peberkorn
  • Et par laurbærblade
Fremgangsmåde
  • Skær rødløgene i tynde skiver og kom dem i et skoldet glas.
  • Kog eddike og vand op med sukker, peberkorn og laurbærblade. Rør rundt til sukkeret er opløst.
  • Hæld lagen over rødløgene og kom låg på glasset.
  • Lad rødløgene trække et par timer i køleskab inden servering.
Syltede rødløg
  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med