Syltede rødløg

Syltede rødløg er ikke en ny ting her på bloggen, men opskriften har indtil nu været god gemt i dette indlæg. Forleden, da jeg endnu engang lavede syltede rødløg besluttede jeg mig for, at nu skulle de altså have deres helt eget indlæg. På den måde er opskriften nemmere for jer at finde og nemmere for mig at linke til, så her er den altså (igen).

Læs også: Langtidsbagte cherrytomater med hvidløg og rosmarin

Syltede rødløg

Syltede rødløg

2 rødløg
2 dl eddike
4 tsk. Sukrin (hvidt sukker eller anden sukkererstatning kan også bruges)
1 tsk. peberkorn

Skær rødløgene i tynde skiver. Kog eddiken op med Sukrin og peberkorn og hæld eddiken over rødløgene. Lad rødløgene køle af i køleskab mindst en times tid før servering.

Brug de syltede rødløg…
…som tilbehør til hotdogs.
…på pizza.
…i en falafelsalat
…i burgere eller sliders.
…på smørrebrød.
…i denne skønne quinoasalat med jordbær og syltede rødløg.

Syltede rødløg


Vil du have mine opskrifter direkte i din indbakke? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud en gang om ugen. Du kan tilmelde dig lynhurtigt lige her.

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige