Syltede rødløg

Syltede rødløg er ikke en ny ting her på bloggen, men opskriften har indtil nu været god gemt i dette indlæg. Forleden, da jeg endnu engang lavede syltede rødløg besluttede jeg mig for, at nu skulle de altså have deres helt eget indlæg. På den måde er opskriften nemmere for jer at finde og nemmere for mig at linke til, så her er den altså (igen).

Læs også: Langtidsbagte cherrytomater med hvidløg og rosmarin

Syltede rødløg

Syltede rødløg

2 rødløg
2 dl eddike
4 tsk. Sukrin (hvidt sukker eller anden sukkererstatning kan også bruges)
1 tsk. peberkorn

Skær rødløgene i tynde skiver. Kog eddiken op med Sukrin og peberkorn og hæld eddiken over rødløgene. Lad rødløgene køle af i køleskab mindst en times tid før servering.

Brug de syltede rødløg…
…som tilbehør til hotdogs.
…på pizza.
…i en falafelsalat
…i burgere eller sliders.
…på smørrebrød.
…i denne skønne quinoasalat med jordbær og syltede rødløg.

Syltede rødløg

  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt