Jeg kom til at spise to kæmpe frøsnappere til morgenmad sidste mandag, så for at rette lidt op på det, spiste jeg en skøn greenie til frokost. Opskriften på granolaen kan findes HER og en grundopskrift til den perfekte greenie kan findes HER.

Efter en lang gåtur en eftermiddag i forårssol skulle aftensmaden være nem, og det blev til en skøn omgang one pot pasta med spinat, champignon og mascarpone.

Der kom også bananpandekager på morgenmadsmenuen en dag i sidste uge. Jeg brugte denne opskrift og den er altid et kæmpe hit.

En omgang “tøm køleskabet” endte med at se sådan her ud. Sammen med et par af disse kyllingefrikadeller med revet squash fra fryseren udgjorde alt dette fyldet i et par lækre pitabrød. Øverst er der en portion hummus, som jeg tænker, at I skal have opskriften på næste gang jeg laver den, og til højre for den lidt fermenteret rødkål, som I også får en opskrift på snart. Det grønne til højre er en rest af denne persillepesto og på fadet er det bare blandet grønt og lidt champignoner stegt i kokosolie med paprika og rosmarin.

Resterne efter “tøm køleskabet”-middagen på billedet ovenfor blev til en lækker frokost dagen efter.

Forrige uge var sådan lidt flad. Mandag til torsdag foretog jeg mig ikke rigtig andet end at spise, gå ture, slappe af og sove. Jeg var træt og udkørt og jeg holdt også en pause lille fra bloggen. Selvfølgelig tog jeg stadigvæk billeder af min mad og de billeder har jeg samlet her, for at give jer et lille indblik i, hvad jeg spiser på en helt almindelig uge. Fredag var det slut med at dovne den, for da mødtes jeg med seks dejlige mennesker ude i lufthavnen og så gik turen ellers mod et sommerhus nær Alicante. Det var så skønt at komme ned til sol og varme, men som det jo så ofte gøre sig gældende, er det nu også rart at være hjemme igen. Har I haft en god weekend? Jeg kan forstå, at vejret også har været udmærket herhjemme – har I været ude at nyde det?