Spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg

I går fik I opskriften på syltede rødløg samt et par forslag til, hvordan man kan bruge dem. I dag får I endnu et serveringsforslag, nemlig denne spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg, som jeg serverede for søde gæster i fredags. Salaten er meget let og mætter ikke så meget, hvilket gør den god som tilbehør til et lidt tungere aftensmåltid. For at bruge de resterne kogte jeg dagen efter lidt fuldkornspasta og blandede i, og så havde jeg en skøn (og mættende) pastasalat, som jeg spiste til frokost.

Læs også: Grøn salat med langstidsbagte cherrytomater

Spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg

Spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg
Som tilbehør til 4 personer

100-150 gram frisk spinat
½ agurk
1 portion langtidsbagte cherrytomater (soltørrede tomater i olie kan også bruges)
1/2 portion syltede rødløg
4 spsk. ristede solsikkekerner

Skyl og snit salaten. Skær agurken i tern og bland med spinat, bagte tomater og syltede rødløg. Hæld lidt af olien fra tomaterne ud over og top med de ristede solsikkekerner.

Spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg


Vil du have mine opskrifter direkte i din indbakke? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud en gang om ugen. Du kan tilmelde dig lynhurtigt lige her.

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag