Spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg

I går fik I opskriften på syltede rødløg samt et par forslag til, hvordan man kan bruge dem. I dag får I endnu et serveringsforslag, nemlig denne spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg, som jeg serverede for søde gæster i fredags. Salaten er meget let og mætter ikke så meget, hvilket gør den god som tilbehør til et lidt tungere aftensmåltid. For at bruge de resterne kogte jeg dagen efter lidt fuldkornspasta og blandede i, og så havde jeg en skøn (og mættende) pastasalat, som jeg spiste til frokost.

Læs også: Grøn salat med langstidsbagte cherrytomater

Spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg

Spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg
Som tilbehør til 4 personer

100-150 gram frisk spinat
½ agurk
1 portion langtidsbagte cherrytomater (soltørrede tomater i olie kan også bruges)
1/2 portion syltede rødløg
4 spsk. ristede solsikkekerner

Skyl og snit salaten. Skær agurken i tern og bland med spinat, bagte tomater og syltede rødløg. Hæld lidt af olien fra tomaterne ud over og top med de ristede solsikkekerner.

Spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken