Spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg

I går fik I opskriften på syltede rødløg samt et par forslag til, hvordan man kan bruge dem. I dag får I endnu et serveringsforslag, nemlig denne spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg, som jeg serverede for søde gæster i fredags. Salaten er meget let og mætter ikke så meget, hvilket gør den god som tilbehør til et lidt tungere aftensmåltid. For at bruge de resterne kogte jeg dagen efter lidt fuldkornspasta og blandede i, og så havde jeg en skøn (og mættende) pastasalat, som jeg spiste til frokost.

Læs også: Grøn salat med langstidsbagte cherrytomater

Spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg

Spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg
Som tilbehør til 4 personer

100-150 gram frisk spinat
½ agurk
1 portion langtidsbagte cherrytomater (soltørrede tomater i olie kan også bruges)
1/2 portion syltede rødløg
4 spsk. ristede solsikkekerner

Skyl og snit salaten. Skær agurken i tern og bland med spinat, bagte tomater og syltede rødløg. Hæld lidt af olien fra tomaterne ud over og top med de ristede solsikkekerner.

Spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg


Vil du have mine opskrifter direkte i din indbakke? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud en gang om ugen. Du kan tilmelde dig lynhurtigt lige her.

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige