Pocherede æg

Pocherede æg er aldrig noget, jeg har gjort det så meget i. Det smager dejligt, men er også lidt besværligt og risikoen for, at det går galt, er ret stor. Et spejlæg eller et blødkogt æg er ligesom lidt nemmere at få succes med, ikke? Forleden begav jeg mig alligevel ud i projektet, for jeg var på Instagram blevet tippet om et trick, der lød idiotsikkert; husholdningsfilm-tricket.

Pocherede æg (husholdningsfilm-tricket):
Du lægger et stykke husholdningsfilm ned i en kop eller et glas, så filmen danner en lille “skål”. Så smører du filmen med en smule olivenolie og slår ægget ud heri. Saml husholdningsfilmen omkring ægget og sno lukningen rundt, så den er tæt. Kom ægget i kogende vand og kog det 4-5 minutter alt afhængig af æggets størrelse og dine præferencer. Jeg er helt vild med en helt flydende blomme, så jeg giver et M/L-æg 4 minutter og 15 sekunder. Når ægget er kogt tager du pakken op, og når du så fjerner filmen, står du med det perfekte pocherede æg. Nemt, ikke?

Pocherede æg

Jeg spiste mit perfekte pocherede æg på toppen af en anretning bestående af asparges stegt i sesamolie og drysset med sesamfrø (prøv det!), laks og avocado. Det smagte himmelsk!

Pocherede æg

  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder
  • I dag har jeg vret ude og spise med en
  • Hvad mon der foregr inde i hovedet p sdan en
  • Fejrer at kresten nu har to ugers ferie med en
  • Man gr aldrig galt i byen med en god brownie