Pocherede æg

Pocherede æg er aldrig noget, jeg har gjort det så meget i. Det smager dejligt, men er også lidt besværligt og risikoen for, at det går galt, er ret stor. Et spejlæg eller et blødkogt æg er ligesom lidt nemmere at få succes med, ikke? Forleden begav jeg mig alligevel ud i projektet, for jeg var på Instagram blevet tippet om et trick, der lød idiotsikkert; husholdningsfilm-tricket.

Pocherede æg (husholdningsfilm-tricket):
Du lægger et stykke husholdningsfilm ned i en kop eller et glas, så filmen danner en lille “skål”. Så smører du filmen med en smule olivenolie og slår ægget ud heri. Saml husholdningsfilmen omkring ægget og sno lukningen rundt, så den er tæt. Kom ægget i kogende vand og kog det 4-5 minutter alt afhængig af æggets størrelse og dine præferencer. Jeg er helt vild med en helt flydende blomme, så jeg giver et M/L-æg 4 minutter og 15 sekunder. Når ægget er kogt tager du pakken op, og når du så fjerner filmen, står du med det perfekte pocherede æg. Nemt, ikke?

Pocherede æg

Jeg spiste mit perfekte pocherede æg på toppen af en anretning bestående af asparges stegt i sesamolie og drysset med sesamfrø (prøv det!), laks og avocado. Det smagte himmelsk!

Pocherede æg

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip