Pocherede æg

Pocherede æg er aldrig noget, jeg har gjort det så meget i. Det smager dejligt, men er også lidt besværligt og risikoen for, at det går galt, er ret stor. Et spejlæg eller et blødkogt æg er ligesom lidt nemmere at få succes med, ikke? Forleden begav jeg mig alligevel ud i projektet, for jeg var på Instagram blevet tippet om et trick, der lød idiotsikkert; husholdningsfilm-tricket.

Pocherede æg (husholdningsfilm-tricket):
Du lægger et stykke husholdningsfilm ned i en kop eller et glas, så filmen danner en lille “skål”. Så smører du filmen med en smule olivenolie og slår ægget ud heri. Saml husholdningsfilmen omkring ægget og sno lukningen rundt, så den er tæt. Kom ægget i kogende vand og kog det 4-5 minutter alt afhængig af æggets størrelse og dine præferencer. Jeg er helt vild med en helt flydende blomme, så jeg giver et M/L-æg 4 minutter og 15 sekunder. Når ægget er kogt tager du pakken op, og når du så fjerner filmen, står du med det perfekte pocherede æg. Nemt, ikke?

Pocherede æg

Jeg spiste mit perfekte pocherede æg på toppen af en anretning bestående af asparges stegt i sesamolie og drysset med sesamfrø (prøv det!), laks og avocado. Det smagte himmelsk!

Pocherede æg

  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt
  • Jeg gad godt have startet dagen med en omgang bagt