Nachos med hakket oksekød

Ægte fredagsmad – snaskede nachos

Jeg tænkte, at jeg ville fejre fredagen med en vaske ægte fredagsmad-opskrift. Fredagsmad for mig er mad, der er lidt snasket og som ikke er alt for sundt – det er jo kun fredag én gang om ugen, ikke? Da jeg var lille var fredag min yndlingsdag for det betød, at jeg (tildels) måtte bestemme menuen. Mine fredagsfavoritter dengang var ting som madpandekager, hjemmelavet pizza og burgers og ikke meget har ændret sig siden. I kategorien fredagsmad passer disse nachos med hakket oksekød nemlig perfekt ind! De er snaskede, men samtidig fulde af smag og så er retten jo kun til at blive glad i låget af at kigge på. Har jeg ikke ret? Er du mere til snaskede nachos på en søndag efter en lidt våd lørdag aften eller på en tirsdag, hvor vejret er lidt gråt og trist, så spis dem endelig der! Fredagsmad kan spises på alle ugens dage ligesom lørdagsslik også smager godt om onsdagen!

Læs også: Tærte med hakket oksekød og feta

Nachos med hakket oksekød

Find opskriften på nachos med hakket oksekød her:

Nachos med hakket oksekød

2 personer
Ingredienser
 • 150 gram tortillachips
 • 1/2 dåse majs
 • 2 dl revet cheddar
 • 400 gram hakket oksekød
 • 2 fed presset hvidløg
 • 2 tsk. paprika
 • 1/4 tsk. chilipulver
 • 1/2 tsk. spidskommen
 • Salt og peber
 • Fedtstof til stegning
Topping og tilbehør
 • 1-2 tomater skåret i tern
 • ½-1 rødløg fintsnittet
 • Jalapenos
 • Frisk koriander
 • Creme fraiche
 • Guacamole
Fremgangsmåde
 • Opvarm ovnen til 200 grader. 
 • Steg kødet på en pande i en smule fedtstof sammen med hvidløg til det er gennemstegt. Vend krydderierne i. 
 • Fordel tortillachipsene i bunden af et smurt ovnfast fad og kom oksekødet, majs og ost ovenpå. 
 • Bag fadet i ovnen til osten er smeltet (cirka 10 minutter). 
 • Top med tomattern, rødløg, jalapenos og koriander. Servér retten med creme fraiche og guacamole.
Noter
Find min opskrift på guacamole HER.
Nachos med hakket oksekød

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username