Det viste sig, at det lille pusterum, som jeg beskrev i mit marts-indlæg, ikke var helt langt nok, så efter en weekendtur til Spanien i starten af april, tog jeg lige fire dages ekstra pause fra bloggen. Det gjorde mig rigtig godt og jeg har følt mig top motiveret og inspireret lige siden. Trods det lidt for våde og kolde vejr, har april været en dejlig måned og især denne sidste uge har været ekstra god. I denne uge har jeg nemlig både fejret fødselsdag og fået mig et arbejde! HURRA!

I april startede jeg en ny føljeton kaldet “Månedsintentioner” og udgav i den forbindelse dette indlæg om min planer, tanker og drømme for april måned. Det har været et indlæg, som jeg måneden igennem har brugt lidt som rettesnor, så jeg har været sikker på, at jeg har fået det ud af måneden, som jeg havde lyst til og brug for. Jeg har selvfølgelig ikke nået det hele, for der skal jo også være plads til det spontane. Jeg har fx endnu ikke sluppet min vinterjakke grundet alt den blæst, regn (hagl!) og kulde og jeg har heller ikke fået pakket en eneste flyttekasse ud. Sidstnævnte er nok mest fordi jeg ikke føler, at jeg som sådan har manglet noget, så måske jeg slet ikke har brug for de ting, der ligger i de sidste mange flyttekasser? På et eller andet tidspunkt må jeg nok hellere få kigget tingene igennem, men det har altså ikke været noget, som jeg har prioriteret denne måned.

Det er jo primært en madblog, som jeg forsøger at køre her, og skønne opskrifter har der heldigvis været nok af her på bloggen i april. Jeg har som sædvanlig listet dem alle herunder. Har du prøvet nogle af dem?

Bananpandekagemuffins med blåbær og chokolade
Koldhævede gulerodsboller med surdej
Syltede rødløg
Spinatsalat med langtidsbagte cherrytomater og syltede rødløg
Pocherede æg – så nemt er det!
Gæstemad – inspiration til en menu, der kan laves på halvanden time
Jordbærtærte uden hvedemel og hvidt sukker
Bagels
Bagt pasta med kylling og bacon
Ingefærshots med gurkemeje og citron
Nachos med hakket oksekød
Brownie-cookies med karamel og havsalt
Vietnamesisk iskaffe
Myslibarer
Kokosgrød
Kylling i peberfrugtsauce
Spinatsalat med aspargesbroccoli, blåbær og avocado
Min bedste pizzabund til dato!

April har udover fødselsdag og jobsamtaler jo også stået i påskens tegn. Påske er ikke som sådan noget vi gør særlig meget ud af i min familie, men det blev da til to “rigtige” påskefrokoster og et enkelt sammenskudspåskegilde i løbet af de fem påskedage. Jeg har også løbet årets første officielle løb her i april. Det gjorde jeg nemlig i formiddags, hvor jeg løb 5 km til You Run med en veninde. København viste sig fra sin bedste side og det var en skøn og rolig tur i det dejligste solskin. Resten af dagen i dag skal jeg bruge på at foodpreppe lidt og ellers bare slappe af, så jeg er klar til min første arbejdsdag i morgen. Jeg glæder mig!