Kylling i peberfrugtsauce

Jeg burde snart skrive en bog med titlen “100 opskrifter på gryderetter med kylling” – se bare disse fem skønne opskrifter, der har sneget sig ind i mit opskriftsarkiv. Måske det er fordi gryderetter med kylling bare er så super nemt og lækkert og oftest kan laves på ingen tid. Denne omgang kylling i peberfrugtsauce er ingen undtagelse. Især ikke hvis du rister og blender peberfrugterne dagen før, så peberfrugtpuréen står klar til brug i køleskabet næste dag. Hvis først den er på plads, tager denne ret nemlig ikke ret lang tid af bikse sammen.

Læs også: Cremet mørbradgryde

Kylling i peberfrugtsauce

Kylling i peberfrugtsauce
2-3 personer

3 røde peberfrugter
250 gram kyllingekød i tern
100-150 gram bacon i tern
1 løg
1-2 fed hvidløg
2,5 dl fløde
Salt og peber
Olivenolie til stegning

250 gram frisk fettuccine

Opvarm ovnen til 250 grader. Skær to af peberfrugterne i halve og fjern kernerne. Læg peberfrugtstykkerne på en bageplade med ydersiden opad og rist dem i ovnen i 25-30 minutter. Lad dem ligge lidt før du forsigtigt hiver skrællen af. Blend peberfrugterne til puré i minihakkeren eller med stavblenderen. Snit løg og hvidløg fint og steg dem i en smule olivenolie til løgene er klare. Kom baconen og kyllingen ved og steg til kyllingen er gennemstegt. Tilsæt peberfrugtpuréen og fløden og varm retten op. Skær den tredje peberfrugt i strimler og kom den ned i retten. Smag til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og servér.

Kylling i peberfrugtsauce

No images found!
Try some other hashtag or username