Kylling i peberfrugtsauce

Jeg burde snart skrive en bog med titlen “100 opskrifter på gryderetter med kylling” – se bare disse fem skønne opskrifter, der har sneget sig ind i mit opskriftsarkiv. Måske det er fordi gryderetter med kylling bare er så super nemt og lækkert og oftest kan laves på ingen tid. Denne omgang kylling i peberfrugtsauce er ingen undtagelse. Især ikke hvis du rister og blender peberfrugterne dagen før, så peberfrugtpuréen står klar til brug i køleskabet næste dag. Hvis først den er på plads, tager denne ret nemlig ikke ret lang tid af bikse sammen.

Læs også: Cremet mørbradgryde

Kylling i peberfrugtsauce

Kylling i peberfrugtsauce
2-3 personer

3 røde peberfrugter
250 gram kyllingekød i tern
100-150 gram bacon i tern
1 løg
1-2 fed hvidløg
2,5 dl fløde
Salt og peber
Olivenolie til stegning

250 gram frisk fettuccine

Opvarm ovnen til 250 grader. Skær to af peberfrugterne i halve og fjern kernerne. Læg peberfrugtstykkerne på en bageplade med ydersiden opad og rist dem i ovnen i 25-30 minutter. Lad dem ligge lidt før du forsigtigt hiver skrællen af. Blend peberfrugterne til puré i minihakkeren eller med stavblenderen. Snit løg og hvidløg fint og steg dem i en smule olivenolie til løgene er klare. Kom baconen og kyllingen ved og steg til kyllingen er gennemstegt. Tilsæt peberfrugtpuréen og fløden og varm retten op. Skær den tredje peberfrugt i strimler og kom den ned i retten. Smag til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og servér.

Kylling i peberfrugtsauce


Vil du have mine opskrifter direkte i din indbakke? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud en gang om ugen. Du kan tilmelde dig lynhurtigt lige her.

No images found!
Try some other hashtag or username