Kokosgrød

På lørdag har jeg fødselsdag for 26. gang. Jeg kan huske, at da jeg var mindre og fik børnehave på besøg til fødselsdag der sidst i april, så var det varmt nok til, at vi kunne sidde udenfor uden vinterjakker. På billeder fra dengang render en lille korthåret version af mig rundt i kjole og bare ben ude i mine forældres have og der er dækket op til kage og saftevand på terrassen. Det er godt nok mange år siden, at det har været muligt. De sidste par år har det bare været koldt og det kommer vist også til at gøre sig gældende i år. Jeg synes, at april i år har været meget våd og kold og jeg er ikke spor fan. Og hvad sker der lige for alt det hagl, der er væltet ned de sidste par dage? De sidste par morgener har jeg prøvet at få varmen ved at starte dagen med en rygende varm portion kokosgrød. Kokosgrøden smager sådan lidt varmt og eksotisk og for at hjælpe forårsstemningen lidt mere på vej, har jeg toppet den med farverige hindbær. Det har altså virket lidt, synes jeg!

Kokosgrød

Kokosgrød
1 portion

1 dl havregryn
2 spsk. kokosmel
1,5 dl kokosmælk
1,5 dl vand
Salt

Bland alle ingredienserne i en gryde og kog op under omrøring. Lad grøden simre til den har den ønskede konsistens og top så grøden med det du ønsker. Jeg toppede med friske hindbær, kokosflager og kakaonips. Jeg kan klart anbefale lidt syrlig topping, da det giver et godt modspil til den lidt fede, søde grød.

Kokosgrød

HUSK at deltage i denne konkurrence, hvor du kan vinde et eksemplar af Emma Martinys nye kogebog, Fabelagtige Fristelser. Vinderen trækkes på søndag!

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med