Kokosgrød

På lørdag har jeg fødselsdag for 26. gang. Jeg kan huske, at da jeg var mindre og fik børnehave på besøg til fødselsdag der sidst i april, så var det varmt nok til, at vi kunne sidde udenfor uden vinterjakker. På billeder fra dengang render en lille korthåret version af mig rundt i kjole og bare ben ude i mine forældres have og der er dækket op til kage og saftevand på terrassen. Det er godt nok mange år siden, at det har været muligt. De sidste par år har det bare været koldt og det kommer vist også til at gøre sig gældende i år. Jeg synes, at april i år har været meget våd og kold og jeg er ikke spor fan. Og hvad sker der lige for alt det hagl, der er væltet ned de sidste par dage? De sidste par morgener har jeg prøvet at få varmen ved at starte dagen med en rygende varm portion kokosgrød. Kokosgrøden smager sådan lidt varmt og eksotisk og for at hjælpe forårsstemningen lidt mere på vej, har jeg toppet den med farverige hindbær. Det har altså virket lidt, synes jeg!

Kokosgrød

Kokosgrød
1 portion

1 dl havregryn
2 spsk. kokosmel
1,5 dl kokosmælk
1,5 dl vand
Salt

Bland alle ingredienserne i en gryde og kog op under omrøring. Lad grøden simre til den har den ønskede konsistens og top så grøden med det du ønsker. Jeg toppede med friske hindbær, kokosflager og kakaonips. Jeg kan klart anbefale lidt syrlig topping, da det giver et godt modspil til den lidt fede, søde grød.

Kokosgrød

HUSK at deltage i denne konkurrence, hvor du kan vinde et eksemplar af Emma Martinys nye kogebog, Fabelagtige Fristelser. Vinderen trækkes på søndag!


Vil du have mine opskrifter direkte i din indbakke? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud en gang om ugen. Du kan tilmelde dig lynhurtigt lige her.

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige