I dag er det præcis ét år siden, at min kæreste og jeg begyndte at planlægge vores livs rejse, som blandt andet tog os til Hanoi, hvor dette billede er fra.

Så blev det april! April er min fødselsdagsmåned og den måned, hvor foråret for alvor plejer at springe ud. Vi har heldigvis fået snust lidt til både sol, blå himmel, krokuser, erantis og vintergækker i marts, men jeg mere end klar til endnu mere forår. Som noget nyt her på bloggen vil jeg i starten af hver måned byde den kommende måned velkommen ligesom jeg i slutningen af hver måned siger farvel til den forgangne. Disse indlæg skal handle om mine intentioner og planer for den kommende måned og jeg håber meget, at du vil bidrage med dine i kommentarfeltet.

I april vil jeg

  • Stoppe med at gå med min vinterjakke. Foråret er kommet og den tykke, tunge, varme jakke skal væk og den lidt tyndere skal findes frem. I år skal min vinterjakke ikke blot pakkes væk, men derimod pensioneres. Denne sæson var jakkens fjerde og nu kan den altså ikke mere.
  • Starte med at komme ugentligt i YO Studios (igen). Det gik så godt i februar og start marts, men nu har jeg pludselig ikke været der i et par uger. Jeg elsker stemningen, instruktørerne og følelsen både under og efter og nu hvor jeg endelig kan bruge min cykel igen, har jeg ingen undskyldninger for ikke at komme afsted.
  • Besøge Bispebjerg Kirkegård en tidlig morgen, når kirsebærtræerne er sprunget ud.
  • Acceptere, at jeg bliver et år ældre. Nogen vil mene, at 26 ingen alder er og andre (fx min søster) vil mene, at jeg snart er døden nær. Jeg selv, ja, jeg tænker vil egentlig bare, at endnu et dejligt år er gået og et nyt og spændende venter forude. Hurra for mig!
  • Lave en masse skøn forårsmad med blandt andet asparges, radiser og rabarber, som så småt begynder at komme i sæson. Jeg tænker at starte med at lave denne skønne forårssalat.
  • Se om jeg ikke kan få pakket de sidste flyttekasser ud. Nu er det snart tre måneder siden, at vi kom hjem, så jeg tænker, at det er ved at være på tide.
  • Lære at lave den perfekte iskaffe ala dem jeg drak i spandevis på vores rejse. Tips og tricks modtages med kyshånd!
  • Give endnu flere af mine mange ting væk til genbrug, familie og veninder. Jeg har alt for længe gået og været irriteret over alle de ting, der lå og flød alle vegne og ingen plads havde. Kraftigt inspireret af Mia og hendes syn på minimalisme, har jeg derfor besluttet mig for at skille mig af med så meget som muligt. Der er allerede røget en del og jeg er vild med det!
  • Spise en masse fisk og skalddyr på toppen af Illum sammen med min familie.
  • Gøre altanen forårsklar og plante en masse krydderurter i min altankasse.

Har du nogle intentioner eller skønner planer for april måned, så er du hjerteligt velkommen til at dele dem med mig i kommentarfeltet!