Jeg besøgte den smukke, lyserøde kirsebærallé på Bispebjerg Kirkegård og taget i betragtning, at den er blevet en kæmpe turistattraktion, så var der faktisk næsten mennesketomt denne mandag eftermiddag. Jeg tænker, at det måske havde noget at gøre med den massive vind og den meget sparsomme blå himmel, der var til stede den dag. Vi kan jo lynhurtigt blive enige om, at pink on blue gør det meget bedre på billeder end pink on white, ikke? Jeg fandt heldigvis et træ, som i den rette vinkel fik en pæn (næsten helt) blå baggrund – succes! 😉 


I mine månedsintentioner for april nævnte jeg, at jeg gerne ville begynde at komme ugentligt i YO Studios igen. Den første uge kom jeg ikke afsted, men forrige uge kom jeg afsted en enkelt gange. Målet for denne uge er at komme afsted to gange!

Når jeg er lidt for nærig til at købe 10 tulipaner for en halvtredser, så er det dejligt, at man kan få mange påskeliljer for en 12’er!

En forkølelse sneg sig ind på mig og jeg forsøgte at skræmme den hurtigt væk med kamille te, ingefærshots i massevis og morgenmad med masser af topping. Det virkede, for i dag kan jeg atter trække vejret gennem næsen!

En anden ting, der er god mod forkølelse, er en masse egenomsorg under tykke tæpper med kaffe, nybagte brownie-cookies med saltkaramel og havsalt og en god lydbog. Opskriften på de overlækre cookies får I på lørdag!

Der har været fart på de sidste par dage. Den forgangne uges første fire dage gik ellers lidt som hverdage plejer, men fredag begyndte tingene at tage fart med påskefrokoster, flytning og en udmattende forkølelse. Min søster er ved at flytte hjemmefra, så der er blevet kørt en del med trailer og samlet en masse møbler her i påsken. Førstnævnte er min kæreste ekspert i og sidstnævnte viste det sig, at jeg faktisk er overraskende god til. Hvem havde lige troet det? I dag venter endnu en påskefrokost/fødselsdag og så er det ellers tilbage til hverdagen igen i morgen. Har I haft en skøn påske?