Mine forældre havde inviteret til fiskebord på Skagens Fiskerestaurant på toppen af Illum. Vi startede med at få serveret østers, pommes, blåmuslinger og hummersuppe og derefter gik vi så ombord i buffeten. Det var SÅ lækkert! 


Et tomt køleskab i kombination med med en doven Nadia, der ikke gad tage ned for at handle, resulterede i en sådan frokostanretning.Sådan et par spejlæg med ost smager jo egentlig ret godt.


Et af mine nytårsforsæt for 2017 lyder: “Jeg vil blive bedre til at opleve i min hverdag, tage min kæreste i hånden og gå på opdagelse i København.” – og det var lige præcis hvad vi gjorde i tirsdags. København viste sig virkelig fra sin bedste side og vi endte med at gå små 10 km fra Kongens Nytorv til Papirøen, videre ind på Christiania og en tur rundt på Christanshavn før vi fortsatte på voldene og sluttede af med at gå langs Islands Brygge til Fisketorvet.


København er ved at springe ud!


En lyserød kop kaffe i den ene hånd og min kæreste i den anden.


Aftensmad på Papirøen, som forresten er et sted, der klart kan anbefales.

Der går ikke en uge uden, at jeg spiser mindst én greenie. Husk, at du finder min grundopskrift på den perfekte greenie lige HER.

Kender I det, når man føler, at man har haft en travl uge, men når man så kigger tilbage i kalenderen, har den faktisk været ret stille og rolig? Sådan har jeg det med den uge, der lige er gået. Vi kom jo hjem fra Spanien mandag eftermiddag, så tirsdagen blev bare brugt på lidt vasketøj, indkøb samt hverdagsdaten med min kæreste, som jeg har nævnt ovenfor. Onsdagen forsvandt bare og det samme gjorde torsdagen indtil det blev aften og det var tid til at mødes med mine forældre til fiskebord på toppen af Illum. Fredag havde vi et vennepar på besøg og lørdag og søndag smeltede sammen og blev brugt på blog-skriveri, seriekigning, podcast- og lydbogslytning, madfotografering og lur-sovning. Nu er det mandag og jeg er klar til en ny og forhåbentlig lidt mere produktiv uge!