Vaniljeskyr med dulche de leche, hurtig morgenknas og frysetørrede hindbær.

Som altid stod jeg op, da min kæreste smækkede døren bag sig for at tage på arbejde. Jeg tullede lidt rundt, tog et bad og hoppede i træningstøjet. Jeg gik derefter ud i køkkenet for at lave morgenmad. Jeg elsker karamel og jeg havde længe kigget misundeligt på billeder på Instagram af grød eller skyr toppet med dulche de leche (karamel på dåse). Man laver det ved at koge en dåse sødet kondenseret mælk i tre timer, hvilket jo egentlig lyder ret nemt, men nej. Da jeg ugen forinden skulle til at koge den dåse kondenserede mælk, som jeg lige havde købt, kom jeg til at kigge HER og sætningen “hvis man lader vandet koge væk, kan man risikere at dåsen overophedes og ender med at eksplodere” skræmte mig fra hvid og sans. Jeg opgav projektet. Et par dage senere faldt jeg tilfældigvis over en dåse allerede kogt kondenseret mælk i Kvickly og bum, så var problemet jo løst! Min morgenmad denne dag blev derfor skyr toppet med dulche de leche og ved I så hvad? Jeg kunne sgu ikke lide det! Ha! Ahmen altså, hvor er det bare typisk mig. Ned røg morgenmaden alligevel og så var det ellers afsted til YO Studios. En svedig barre-klasse og en cykletur hjem i modvind senere, var det blevet tid til frokost.

Pastasalat bestående af denne salat, fuldkornspasta og rørt feta.

Frokosten var meget simpel og faktisk bare rester herfra tilsat lidt kogt fuldkornspasta. Nemt! I bedste mindfullness-stil skovlede jeg portionen ind foran et afsnit af The Good Wife, som er den serie, jeg er mest besat af lige i øjeblikket.

Et lille stykke jordbærtærte til eftermiddagskaffen.

Noget nyt (og ret gammelt) jeg er begyndt på, er at drikke eftermiddagskaffe. Denne dag blev mine to kopper kaffe med havremælk nydt sammen med et stykke af denne skønne (og næsten sunde) jordbærtærte. Omtrent på samme tid kom min kæreste hjem og efter, at han også lige havde nydt et stykke kage, tog vi sammen ud for at se de smukke kirsebærtræer på Bispebjerg Kirkegård. Hjemme igen var det blevet tid til aftensmad.

Biksemad af en rest lammekølle, kartofler og løg serveret med spejlæg og syltede rødløg.

Igen rester herfra tryllet om til en skøn omgang biksemad. Biksemad er simpelthen en ret, jeg får alt for sjældent. Det smager jo hammer godt! Den kedelige opvask blev taget og så var det ellers bare tid til at flade ud indtil sengen kaldte. Det havde været en dejlig dag!