Bananpandekagemuffins med blåbær og chokolade

Nogen gange har man bare ikke nok tid om morgenen til at stå op vende pandekager, stable dem pænt og pynte dem til perfektion. Nogen gange har man dårligt tid til at hælde mælk over sine havregryn, hvis man også gerne vil nå at have tøj på, inden man skal ud af døren. På sådanne morgener er det rart, at morgenmaden allerede står klar i køleskabet og samtidig med, at den ikke må tage noget tid at lave, må den også gerne smage godt og helst også være fin at se på, ikke? Til det formål er disse bananpandekagemuffins helt perfekte. Du laver dem aftenen før og næste morgen kan de så enten spises køleskabskolde eller lige få en lynopvarmning. Hvis det virkelig kniber med tiden, kan de også sagtens tages med på farten og spises mens du løber ned til bussen. Det eneste de faktisk kræver er, at man lige spenderer en halv time i køkkenet aftenen før – eventuelt i kombination med, at man alligevel står og laver aftensmad.

Læs også: Morgenmadsmuffins med blåbær

Bananpandekagemuffins med blåbær og chokolade

Bananpandekagemuffins med blåbær og chokolade
12 stk.

3 bananer
6 æg
1 tsk. vaniljepulver
2 tsk. bagepulver
100 gram havregryn
1 håndfuld frosne blåbær (andre bær kan også bruges)
30 gram grofthakket mørk chokolade

Opvarm ovnen til 200 grader. Blend bananer, æg, vaniljepulver, bagepulver, og havregryn godt sammen. Fordel dejen i muffinforme – jeg brugte nogen af silikone – og put et par blåbær i hver muffin. Drys med lidt mørk chokolade og bag dem i 20 minutter. Lad dem køle godt af, inden du tager dem ud af formene.

Tip! Du kan udskifte havregrynene med 1 spsk. loppefrøskaller og 3 spsk. almindeligt kokosmel for en lowcarb-version. Dette gør dem samtidig en smule mere luftige og knap så mættende, men smagen er stadigvæk helt i top!

Bananpandekagemuffins med blåbær og chokolade

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med