Bagt pasta med kylling og bacon

Så blev det tirsdag og påskeferien er for langt de fleste forbi. Jeg tænkte, at lige præcis dét var den perfekte anledning til at dele en hurtig hverdagsret, nemlig en skøn omgang bagt pasta med kylling og bacon. Pasta bliver vendt i en skøn tomatsauce med kylling og bacon, hældt op i et fad, toppet med ost og bagt i ovnen, så osten lige kan smelte. Det er super simpelt, men smager helt fantastisk. Det bedste er dog, at retten kan laves dagen før, så den bare lige skal smides i ovnen og der dermed er aftensmad på tyve minutter, uden at man næsten behøver at røre en finger!

Læs også: Bagt pasta med laks, spinat og blomkåls-mornaysauce

Bagt pasta med kylling og bacon

Bagt pasta med kylling og bacon
3-4 personer

300 gram fuldkornspasta
1 løg
2 fed hvidløg
100 gram bacon skåret i tern
250-300 gram kyllingekød i tern
500 gram hakkede tomater
1 spsk. rødvinseddike
1-2 tsk. oregano
1-2 tsk. basilikum
Salt og peber
50-100 gram revet ost til toppen (jeg brugte parmesan)
Smør, kokos- eller olivenolie til stegning

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hak løg og hvidløg fint og steg dem i fedtstoffet. Tilsæt bacon og kylling og steg til kyllingen er gennemstegt. Tilsæt de hakkede tomater, rødvinseddiken og krydderier, vend godt rundt og lad retten simre til pastaen er færdigkogt. Smag tomatsaucen til med salt og peber, hæld vandet fra pastaen og vend pastaen i tomatsaucen. Kom retten i et smurt ovnfast fad, drys med ost og bag retten i 15-20 minutter ved 180 grader.

Bagt pasta med kylling og bacon

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip