Kalenderen siger den 1. marts og det betyder, at det i følge den endelig er blevet forår. Jeg tror desværre ikke, at vejrguderne er helt enige, men mon ikke, at de bliver det snart? Jeg krydser fingre og er ihvertfald mere end klar til at sige farvel til vinter og kulde. Jeg har ligesom sidste år på denne tid, været en tur i statistikkerne og fundet top 10 over de meste læste opskrifter denne vinter og som man jo gør med sådanne lister, starter vi fra bunden.

På en flot 10. plads har vi en skøn jordbærkompot. Den opskrift er blandt mine personlige favoritter og en ting, jeg laver rigtig tit. Jeg bruger den i pandekager, i chiagrød og som topping på det meste.

På 9. pladsen ligger opskriften på pikant kylling med blomkålsris. En skøn og velsmagende ret, der næsten ingen tid tager at lave.

8. pladsen er også besat af en lækker gryderet, nemlig opskriften på cremet mørbradgryde.

På 7. pladsen har denne madtærte med hakket oksekød og feta sneget sig ind. Den smager altså også skønt!

På 6. pladsen ligger klassikeren – æggemuffins med ost og skinke. Lav dem og frys eller nyd dem.

Hvilken top 10 ville det være, hvis ikke en enkelt pandekageopskrift havde fundet sin vej hertil? Disse tynde pandekager uden mel indtager 5. pladsen – og med god grund.

På 4. pladsen ligger opskriften på spinatboller. En ret ny opskrift, der med det samme strøg helt til tops.

Endnu en klassiker er at finde på 3. pladsen. Saltede valnødder smager også skønt og kan pifte din måske ellers lidt halvkedelige salat gevaldigt op.

Endnu en ny opskrift, der straks strøg til tops er denne one pot pasta med spinat, champignon og mascarpone. Den indtager en flot 2. plads.

Oooooog på 1. pladsen finder vi den ret, der siden den kom på bloggen for over to år siden har storhittet. Hverdagskylling med pesto, tomat og mozzarella! Har du prøvet den endnu?

  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele