Rustikke morgenboller – skal kun hæve en times tid

Jeg bager virkelig meget for tiden og jeg tror, at det har noget at gøre med, at jeg på vores rejse virkelig savnede godt brød. Enten fik man et baguette, der smagte af crossaint eller også var brødet så tørt, at det næsten smuldrede. En god hjemmebagt bolle skulle man lede længe efter og er der noget jeg elsker, så er det netop en sådan. Og så skal den helst serveres med en god skive ost, hvilket faktisk heller ikke var til at opstøve i Sydøstasien. Så ja, min røremaskinen har virkelig kommet på overarbejde her efter at vi kom hjem og min fryser er efterhånden godt fyldt op. I dag har jeg samlet tre skønne opskrifter på morgenboller til dig, der også elsker duften og smagen af nybagt brød. Måske der skal hjemmebagte boller på morgenbordet i weekenden?

Læs også: Spinatboller

Grove, koldhævede boller – skal hæve natten over

Nemme, koldhævede morgenboller – bliver gode uden, men bedst med, surdej

No images found!
Try some other hashtag or username