Dette billede har ikke rigtigt noget med noget at gøre. Det er ren ananas i egen juice! – Life By Nan er nemlig ugens blog i Hendes Verden denne uge. 

Jeg læser rigtig mange blogs. Det gør jeg fordi det er super sjovt, jeg får tonsvis af inspiration og så bliver jeg tippet om alt mellem himmel og jord. Som noget nyt vil jeg af og til lave et indlæg, hvor jeg linker til blogindlæg, jeg selv fandt super sjove eller blogindlæg, der har inspireret mig, lært mig noget nyt eller tippet mig om noget helt fantastisk. Har du læst noget godt på det sidste, så tip mig endelig i kommentarfeltet.

Kristina har udgivet et indlæg kaldet “Live fra Lollands kæmpestore og helt korrekte guide til at blive en mega sej blogger og social media-menneske“. Den er genial!

Christina har bare helt styr på det der med at gro avocadotræer – læs hvordan hun gør HER. Jeg selv har netop brugt hendes plastikpose-trick og jeg krydser fingre for, at jeg også snart får et sødt lille avocadotræ ud af det.

Jeg går og drømmer om en lille weekendtur til Århus. Mia har beskrevet den perfekte dag i Århus og det er helt sikkert en guide, jeg vil hive frem, når turen forhåbentlig inden alt for længe går til Smilets By.

Camille Maja tipper om, hvor man spiser lækker morgenmad i KBH. Jeg har ikke selv prøvet nogen af stederne (endnu), men jeg har lyst til at prøve dem alle!

Youtube er ikke noget jeg bruger særligt meget, men jeg vil gerne. Derfor faldt Linn’s liste over 5 gode danske mad-kanaler på Youtube i god jord hos mig.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip