Dette billede har ikke rigtigt noget med noget at gøre. Det er ren ananas i egen juice! – Life By Nan er nemlig ugens blog i Hendes Verden denne uge. 

Jeg læser rigtig mange blogs. Det gør jeg fordi det er super sjovt, jeg får tonsvis af inspiration og så bliver jeg tippet om alt mellem himmel og jord. Som noget nyt vil jeg af og til lave et indlæg, hvor jeg linker til blogindlæg, jeg selv fandt super sjove eller blogindlæg, der har inspireret mig, lært mig noget nyt eller tippet mig om noget helt fantastisk. Har du læst noget godt på det sidste, så tip mig endelig i kommentarfeltet.

Kristina har udgivet et indlæg kaldet “Live fra Lollands kæmpestore og helt korrekte guide til at blive en mega sej blogger og social media-menneske“. Den er genial!

Christina har bare helt styr på det der med at gro avocadotræer – læs hvordan hun gør HER. Jeg selv har netop brugt hendes plastikpose-trick og jeg krydser fingre for, at jeg også snart får et sødt lille avocadotræ ud af det.

Jeg går og drømmer om en lille weekendtur til Århus. Mia har beskrevet den perfekte dag i Århus og det er helt sikkert en guide, jeg vil hive frem, når turen forhåbentlig inden alt for længe går til Smilets By.

Camille Maja tipper om, hvor man spiser lækker morgenmad i KBH. Jeg har ikke selv prøvet nogen af stederne (endnu), men jeg har lyst til at prøve dem alle!

Youtube er ikke noget jeg bruger særligt meget, men jeg vil gerne. Derfor faldt Linn’s liste over 5 gode danske mad-kanaler på Youtube i god jord hos mig.

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken