Persillepesto

Jeg har længe eksperimenteret med at finde en god opskrift på pesto og endelig har jeg fundet en opskrift, jeg kan bruge hver gang. Opskriften på denne persillepesto er en slags grundopskift, da persillen sagtens kan skiftes ud med fx basilikum, rucola eller spinat, alt efter hvilken grøn pesto man ønsker. Derudover har jeg det lidt svært med pinjekerner, da jeg synes man får meget få pinjekerner for pengene. Jeg har fundet ud af, at hvis man bruger solsikkekerner i stedet, så får man altså stadigvæk en super god pesto – bare et lille tip fra en lille nærigpind.

Læs også: Tre hjemmelavede basisdressinger

Persillepesto

Persillepesto

25 gram kruspersille (basilikum, spinat eller rucola kan også bruges)
20 gram parmesan
½ dl olivenolie
1 spsk. pinjekerner (solsikkekerner kan også bruges)
1 fed hvidløg
Salt og peber

Kom alle ingredienserne til pestoen i en minihakker og blend det hele godt sammen. Kom evt. lidt mere olie i, hvis du ønsker en lidt tyndere pesto og smag til sidst pestoen til med salt og peber.

Persillepesto

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag