Persillepesto

Jeg har længe eksperimenteret med at finde en god opskrift på pesto og endelig har jeg fundet en opskrift, jeg kan bruge hver gang. Opskriften på denne persillepesto er en slags grundopskift, da persillen sagtens kan skiftes ud med fx basilikum, rucola eller spinat, alt efter hvilken grøn pesto man ønsker. Derudover har jeg det lidt svært med pinjekerner, da jeg synes man får meget få pinjekerner for pengene. Jeg har fundet ud af, at hvis man bruger solsikkekerner i stedet, så får man altså stadigvæk en super god pesto – bare et lille tip fra en lille nærigpind.

Læs også: Tre hjemmelavede basisdressinger

Persillepesto

Persillepesto

25 gram kruspersille (basilikum, spinat eller rucola kan også bruges)
20 gram parmesan
½ dl olivenolie
1 spsk. pinjekerner (solsikkekerner kan også bruges)
1 fed hvidløg
Salt og peber

Kom alle ingredienserne til pestoen i en minihakker og blend det hele godt sammen. Kom evt. lidt mere olie i, hvis du ønsker en lidt tyndere pesto og smag til sidst pestoen til med salt og peber.

Persillepesto

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige