Kylling i peanut butter sauce

Nem aftensmad – kylling i peanut butter sauce

Jeg elsker retter, der ingen tid tager at lave. Retter, hvor der bare skal blandes en masser lækkerier i en gryde, og gerne retter, der også indeholder en masse grønt. Denne omgang kylling i peanut butter sauce (eller peanut butter chicken) er lige netop sådan en ret. Vi fik den til aftensmad i går og begejstringen var stor!

Læs også: Kylling med pesto, tomat og mozzarella

Kylling i peanut butter sauce

Find opskriften på kylling i peanut butter sauce her:

Kylling i peanut butter sauce

2 personer
Ingredienser
  • 200 gram kyllingekød skåret i tern fx kyllingebryster, inderfilet eller kød fra lår
  • 2 tsk. rød karrypasta
  • 2 fed hvidløg
  • 1 cm friskrevet ingefær
  • 2 forårsløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gulerod
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk. peanut butter
  • Saften fra ½ lime
  • Salt og peber
  • Smør eller olie til stegning
Tilbehør
  • Ris
  • Saltede peanuts
Fremgangsmåde
  • Start med at sætte risene over efter anvisningen på pakken. 
  • Hak hvidløg fint og svits det samme med den friskrevne ingefær i fedtstoffet. 
  • Tilsæt rød karrypasta og lad det stege lidt med før kyllingen tilsættes. 
  • Steg kyllingen til den er gennemstegt. 
  • Snit forårsløg i ringe og peberfrugter og gulerod i stave. Kom det hele i gryden, vend rundt og tilsæt så kokosmælk, peanut butter og limesaft. 
  • Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber før servering.
  • Server retten med ris og top med saltede peanuts.
Kylling i peanut butter sauce
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag
  • Weekend! Og M har srget for lidt sdt til eftermiddagshyggen