
Nem aftensmad – kylling i peanut butter sauce
Jeg elsker retter, der ingen tid tager at lave. Retter, hvor der bare skal blandes en masser lækkerier i en gryde, og gerne retter, der også indeholder en masse grønt. Denne omgang kylling i peanut butter sauce (eller peanut butter chicken) er lige netop sådan en ret. Vi fik den til aftensmad i går og begejstringen var stor!
Læs også: Kylling med pesto, tomat og mozzarella

Find opskriften på kylling i peanut butter sauce her:
Kylling i peanut butter sauce
2 personer
Ingredienser
- 200 gram kyllingekød skåret i tern fx kyllingebryster, inderfilet eller kød fra lår
- 2 tsk. rød karrypasta
- 2 fed hvidløg
- 1 cm friskrevet ingefær
- 2 forårsløg
- 1 rød peberfrugt
- 1 gulerod
- 1 dåse kokosmælk
- 2 spsk. peanut butter
- Saften fra ½ lime
- Salt og peber
- Smør eller olie til stegning
Tilbehør
- Ris
- Saltede peanuts
Fremgangsmåde
- Start med at sætte risene over efter anvisningen på pakken.
- Hak hvidløg fint og svits det samme med den friskrevne ingefær i fedtstoffet.
- Tilsæt rød karrypasta og lad det stege lidt med før kyllingen tilsættes.
- Steg kyllingen til den er gennemstegt.
- Snit forårsløg i ringe og peberfrugter og gulerod i stave. Kom det hele i gryden, vend rundt og tilsæt så kokosmælk, peanut butter og limesaft.
- Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber før servering.
- Server retten med ris og top med saltede peanuts.
