Kylling i peanut butter sauce

Jeg elsker retter, der ingen tid tager at lave. Retter, hvor der bare skal blandes en masser lækkerier i en gryde, og gerne retter, der indeholder en masse grønt. Denne omgang kylling i peanut butter sauce er lige netop sådan en ret. Vi fik den til aftensmad i går og begejstringen er stor!

Læs også: Kylling i kokoskarry

Kylling i peanut butter sauce

Kylling i peanut butter sauce
2-3 portioner

200 gram kyllingekød skåret i tern
2 tsk. rød karrypasta
2 fed hvidløg
1 cm friskrevet ingefær
2 forårsløg
1 rød peberfrugt
1 gulerod
1 dåse kokosmælk
2 spsk. peanut butter
Saften fra ½ lime
Salt og peber
Kokosolie eller andet til stegning

Tilbehør: ris og saltede peanuts

Start med at sætte risene over efter anvisningen på pakken. Hak derefter hvidløg fint og svits det samme med den friskrevne ingefær i kokosolien. Tilsæt rød karrypasta og lad det stege lidt med før kyllingen tilsættes. Steg kyllingen til den er gennemstegt. Snit forårsløg i ringe og peberfrugter og gulerod i stave, kom det hele i gryden, vend rundt og tilsæt så kokosmælk, peanut butter og limesaft. Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber før servering.

Kylling i peanut butter sauce

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige