Min kæreste og jegDette billede er fra Maldiverne og blev taget juleaften 2016

Vi har alle hørt, at modsætninger mødes, og det er min kæreste og jeg et tydeligt bevis på, at de gør. Da vi tog afsted på vores 3,5 måneders lange backpackerrejser, jokede venner og familie med, at det ville blive spændende at se, om vi kom hjem sammen eller hver for sig grundet vores mange forskelligheder. Vi kom heldigvis hjem med både os selv og forholdet i god behold og i dag kan vi så fejre femårs kærestedag. Meget er sket siden vi første gang mødte hinanden til en nytårsaften for mange år siden. Vi har begge ændret os meget, men vi er stadigvæk lige så forskellige nu, som vi var dengang.

For det første er Magnus håndværker, han elsker projekter og at “gøre det selv”. Han er meget perfektionistisk i alt hvad han foretager sig og det mest tålmodige menneske jeg kender. Jeg har ti tommelfingre og har ingen tålmodighed overhovedet. Til gengæld er jeg A-menneske med stort A, meget organiseret og så hader jeg rod. Jeg kan blive voldsomt irriteret over det mindste, der ikke ligger på sin plads – eller endnu værre – ting, der ikke har en plads. Magnus er kæmpe B-menneske og tager ikke hjemligt rod så seriøst. Hvorfor ligge noget væk, som man alligevel skal bruge i morgen, om en uge eller om en måned? Det emne har vi vist haft lidt for mange diskussioner om i årenes løb. En anden ting, vi har haft oppe at vende et par gange er, hvor meget det er nødvendigt at planlægge.Jeg vil helst planlægge alt hvad jeg skal de næste 14 dage hvorimod Magnus er typen, der tager én dag ad gangen. Jeg bekymrer mig for meget – Magnus bekymrer sig (måske) for lidt.

Hobbyer er heller ikke noget vi deler. Magnus er naturmenneske og han elsker at tilbringe tid udenfor. Hvis det stod til ham, tog han på fisketur hver eneste weekend – også selvom han ikke selv spiser fisk. Han fanger dem til mig, plejer han at sige. Jeg selv er mere til indendørshygge med en god bog og madlavning i massevis. Jeg hader at få jord under neglene og generelt er jeg faktisk bare ikke så meget til det der med at tilbringe for meget tid udendørs. Det er altid enten for koldt, for blæsende eller for varmt. Magnus har prøvet, og prøver stadigvæk ihærdigt, på at få mig mere ud i den friske luft. Jeg kom fx til at love ham, at jeg ville tage med ham ud at fiske en dag – det håber jeg virkelig, at han har glemt alt om…

Hurra for kærligheden – og hurra for forskelligheder!

No images found!
Try some other hashtag or username