Bagt laks med hvidløg og persille

Jeg ved godt, at jeg har haft det op at vende et par gange før, men jeg får altså stadigvæk alt for sjældent fisk! I sidste uge besluttede jeg mig endnu en gang for, at jeg ville prøve at gøre noget ved det og det kom der så denne skønne ret ud af. Bagt laks med hvidløg og persille serveret med denne blomkålscouscousdenne persillepesto og en lille skive citron. Voilá! Jeg bliver gang på gang overrasket over, hvor lidt der egentlig skal til, for at få laks til at smage hamrende godt!

Læs også: Bagt laks og grønkålssalat med ovnbagt butternut squash

Bagt laks med hvidløg og persille

Bagt laks med hvidløg og persille
2 personer

2 laksefileter
10 gram smør
1 fed presset hvidløg
1 spsk. friskhakket persille
1 tsk. citronsaft
Salt og peber

Opvarm ovnen til 200 grader. Smelt smøren i en lille gryde, tag gryden af varmen og bland presset hvidløg, friskhakket persille, citronsaft, salt og peber med smøren. Læg laksefileterne på en bageplade beklædt med bagepapir eller i et smurt ovnfast fad med skindsiden nedad. Fordel smørblandingen ud over laksefileterne og bag dem i ovnen i omkring 12 minutter.

Bagt laks med hvidløg og persille


Vil du have mine opskrifter direkte i din indbakke? Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud en gang om ugen. Du kan tilmelde dig lynhurtigt lige her.

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag