Rørt feta

Nogen gange skal aftensmaden bare være noget nemt, der er hurtigt overstået og ingenting kræver. Sådan en dag havde jeg i tirsdags, så jeg tømte køleskabet for grove grøntsager, skar dem ud og lagde dem i et fad. Ovenpå lagde jeg et par kyllingebryster og så skulle fadet bare i ovnen. Jeg fulgte denne opskrift, men brugte som sagt bare hvad jeg havde af grøntsager, hvilket var sød kartoffel, broccoli og pastinak. Imens fadet var i ovnen fandt jeg en rest feta, der virkelig trængte til at blive spist, bagerst i køleskabet. Den tryllede jeg hurtigt om til en omgang rørt feta og på ingen tid havde jeg faktisk fået lavet et helt okay aftensmåltid. Kylling og grøntsager i sig selv kan være super kedeligt, men med den rigtige dyppelse kan det sagtens blive fantastisk lækkert!

Læs også: Hjemmelavet Thousand Island dressing

Rørt feta

Rørt feta
Nok til to personer

100 gram feta (i blok)
2 spsk creme fraiche
1 fed hvidløg
Grofthakket persille og purløg

Blend feta, creme fraiche og hvidløg til en ensartet masse og rør derefter persille og purløg i.

Rørt feta

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.