Rørt feta

Nogen gange skal aftensmaden bare være noget nemt, der er hurtigt overstået og ingenting kræver. Sådan en dag havde jeg i tirsdags, så jeg tømte køleskabet for grove grøntsager, skar dem ud og lagde dem i et fad. Ovenpå lagde jeg et par kyllingebryster og så skulle fadet bare i ovnen. Jeg fulgte denne opskrift, men brugte som sagt bare hvad jeg havde af grøntsager, hvilket var sød kartoffel, broccoli og pastinak. Imens fadet var i ovnen fandt jeg en rest feta, der virkelig trængte til at blive spist, bagerst i køleskabet. Den tryllede jeg hurtigt om til en omgang rørt feta og på ingen tid havde jeg faktisk fået lavet et helt okay aftensmåltid. Kylling og grøntsager i sig selv kan være super kedeligt, men med den rigtige dyppelse kan det sagtens blive fantastisk lækkert!

Læs også: Hjemmelavet Thousand Island dressing

Rørt feta

Rørt feta
Nok til to personer

100 gram feta (i blok)
2 spsk creme fraiche
1 fed hvidløg
Grofthakket persille og purløg

Blend feta, creme fraiche og hvidløg til en ensartet masse og rør derefter persille og purløg i.

Rørt feta

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med