Rørt feta

Nogen gange skal aftensmaden bare være noget nemt, der er hurtigt overstået og ingenting kræver. Sådan en dag havde jeg i tirsdags, så jeg tømte køleskabet for grove grøntsager, skar dem ud og lagde dem i et fad. Ovenpå lagde jeg et par kyllingebryster og så skulle fadet bare i ovnen. Jeg fulgte denne opskrift, men brugte som sagt bare hvad jeg havde af grøntsager, hvilket var sød kartoffel, broccoli og pastinak. Imens fadet var i ovnen fandt jeg en rest feta, der virkelig trængte til at blive spist, bagerst i køleskabet. Den tryllede jeg hurtigt om til en omgang rørt feta og på ingen tid havde jeg faktisk fået lavet et helt okay aftensmåltid. Kylling og grøntsager i sig selv kan være super kedeligt, men med den rigtige dyppelse kan det sagtens blive fantastisk lækkert!

Læs også: Hjemmelavet Thousand Island dressing

Rørt feta

Rørt feta
Nok til to personer

100 gram feta (i blok)
2 spsk creme fraiche
1 fed hvidløg
Grofthakket persille og purløg

Blend feta, creme fraiche og hvidløg til en ensartet masse og rør derefter persille og purløg i.

Rørt feta

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige